A prosztatagyulladás milyen hatással van a nőre? (tudásbázis)
Én azonnal orvost váltanék! A 21. században miért is kéne megtanulni vele együtt élni, amikor gyógyítható?
Arról nem is beszélve, hogy a férfiak termékenységét is negatívan befolyásolhatja.
Felháborít ez az orvosi hozzáállás.
Ne fogadjátok el! Keressetek más orvos!
Azt a gyulladást valami kiváltotta 7 évvel ezelőtt.
Kezeletlenül okozhat súlyosabb panaszokat is.
A babatervezéshez a vizsgálatok és kezelések alatt nem vehetnétek igénybe, nem lehet indokolt a mesterséges megtermékenyítés?
Kórházi orvos, magánorvos, gyógyszerek, rengeteg kidobott pénz mire közölte az orvos, hogy tanuljon meg vele együttélni. Ennek 7 éve. Különösebb panasza nincs, igazbol a helyzet az, hogy a vizelés lassabban indul meg nála és mikor azt gondolná az ember, hogy vége van akkor még utána folyik....
Azért érdekel igazából ez mert nem olyan rég a 6.héten sajna elvetéltem és kiderult közben a terhesség alatt hogy a citológia eredményem is rossz lett. Lehet valami fertőzés. Olvastam régebben hogy a prosztata gyulladás által a férfi képes olyan baktériumot a nő szervezetébe juttatni aminek vetélés lehet a vége, bár azt írták ez a 16.hét után fordul elő.
Én "csak" 6 hetes voltam amikor elvetéltem....
Ezért aggaszt és merül fel bennem a kérdés hogy okozhat e ő nekem bármi bajt esetlegesen lehetséges e hogy miatta lett rossz a citológiám is...
Nem teljesen értem.
Miért nem szed gyógyszert, és miért kellene megtanulni vele élni? Nem fáj neki?
Amúgy a prosztatagyulladás meddőséghez vezethet.
Bár nem ez a konkrét válasz a kérdésedre, de tuti rossz hatással lenne rád.
Sziasztok.
A páromnak krónikus prosztata gyulladása van már 7 éve. Nem szed rá gyógyszert az orvos azt mondta tanuljon meg vele együttélni....
A kérdésem az lenne hogy az ő prosztata gyulladása lehet bármilyen "rossz" hatással rám? Gondolok itt arra hogy babát szeretnénk de nem tudom kivagyok e téve bármilyen fertőzés veszélynek stb.
További ajánlott fórumok:
- Ki olvasta a Szürke ötven árnyalatát ill. folytatásait és milyen hatással volt rá?
- PCO-ra férfi hormonokat blokkoló, prosztata daganatra kifejlesztett gyógyszer bevált valakinek?
- Milyen hatással van a tévé és a számítógép gyermekekinkre?
- Szerintetek Magyarországra milyen hatással van, illetve lehet a Japán természeti katasztrófa?
- Te rágózol? Ha igen, miért és milyen hatással van rád?
- Milyen hatással volt a rendszerváltás a fiatalok életére..? SOS