Programajánló Budapesten - Gyerekkel vagyok (beszélgetés)
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha lenne egy olyan fórum, ahol a fővárosi aktuális programokat gyűjtenénk egy helyre, különös figyelemmel a gyerekekre!
Ezen a hétvégén rengeteg programot tartogatott a város, bőven lehetett közülük válogatni! Szerintem nagyon sokan nem tudták, hogy a Nemzeti Színházban nyílt nap volt. Aki ott volt, és megnézte pl. a gyerekeknek szóló rendkívül színvonalas ingyenes előadásokat, egy örök élménnyel távozott. Főleg ha egyébként a hétköznapokon nem engedheti meg magának. De sorolhatnám még...
Hétfőn azaz holnap, 23-án a vidámparkba lehet bemenni 1500 forintért. Igaz ez nem érvényes minden játékra, de sokaknak talán először és utoljára adatik meg a lehetőség!
Ilyenekre gondoltam. Ha tudtok jó programokat, akkor szerintem sokan szívesen olvasnák, hiszen nem lehetünk mindenben a legtájékozottabbak, vagy nincs időnk keresgélni, de sokszor szívesen vennénk részt hasonló eseményeken!
Szóval programajánlóra fel, és mindenkinek jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást! :))))
További ajánlott fórumok:
- Család jogi jogsegély, vagy ajánljatok ügyvédet Budapesten mert már nagyon el vagyok keseredve....
- Mit érdemes megnézni vagy hová érdemes elmenni Budapesten egy 5 és 7 éves gyerekkel, ami számukra érdekes de tartalmas szórakozás is egyben?
- Ha Budapesten lakom/tanulok, de nem vagyok bejelentve, akkor hova mehetek bőrgyógyászatra, vérvételre?
- Ápolásin vagyok a nagy gyerekkel, a picire nem kaphatok gyest emellett?
- Fogamzásgátlót szeretnék íratni (18 vagyok) és megbízható, lelkiismeretes dokit keresek Budapesten, ajánlanál?
- Külföldön dolgozik a párom, egyedül vagyok a gyerekkel