Próbáltátok már az arwen tornát? Mik a tapasztalatok? (beszélgetés)
Sziasztok,
Valaki jàr mèg arwen tornára?
Vagy esetleg van róla dvd-je?
Szia!
Én szívesen megírom, ha még aktuális.
Milyen gyakorlatok vannak a dvdn? Esetleg ha valakinek van felesleges akkor megvenném! Ha esetleg ide kevésbé járnék fel akkor emailen jelentkezzen akinek van eladó belőle! Nagyon köszönöm!
2 algopyrin vénásan meg sem kottyan mensi görcsöknél, talán ez segítene!
Feltudjuk éleszteni ezt a posztot?
Érdekelne mindenki tapasztalata!!!
Én most jarok a tanfolyamra és keresem azokat akik voltak a Tündénèl!
Én is vennék arwen torna dvd-t (diétázom is,és az órára is elmegyek terveim szerint).
Akinek van,szóljon légyszi!!
szia
én az aviva tornát csináltam nagyon bevált az eredmény most 4 éves kislány :-D
nagyon fontos a tanfolyam!!!
És a legfontosabb, ami nélkül keveset ér: a hozzá tartozó táplálkozás
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni Arwen torna ügyben. Sajnos csak egyszer adták ki a DVD-t és nem fogják többet. Szeretném használni a tornát, mert pár évvel ezelőtt két laparoszkópiás műtétem is volt endometrosis és PCO miatt (a kettő között 6 hónapra felfüggesztették a ciklusomat, így a második kontrollműtét volt). Végre itt az idő, elhagytuk a fogamzásgátlót és a betegségek kiújulásával ijesztgetnek. Szeretném ezt elkerülni és tenni magamért és a Picurkánkért is, hogy minél jobb "helye" legyen. :) Szóval nagyon hálás lennék, ha valaki tudna közületek segíteni DVD ügyben. :) Előre is nagyon köszönöm Nektek :)
Érdeklödnék meg van e valakinek a dvd?Megvenném.
3hónapja derült ki,hogy endometriozisom van mindkét petevezetömőn és szeretném kiprobálni,hátha tényleg olyan jó.köszi előre is.
Szia ,
Te csináltad anno az Arwen tornát? Neked segitett babaprojektet illetően?
Réka
Én ma rendeltem meg a DVD-t,jövő héten meg is érkezik... :)
Én nagyon bízom benne.
Én sem fogom szigorúan csinálni a makrobiotikus diétát,nekem a PCO-s diéta nagyon jót tesz,maradok annál..Bár dolgot még finomítok rajta. :)
Ne vegyük el a reményt senkitől sem. Nem mindenki tudja megfizetni az alap tanfolyamot és nem mindenki tud feljárni Bp-re.
Én jó pár hónapja tornázom rá és állítom, hogy használ, pedig nem csinálom a makrobiotikus étrendet. A tornát pedig nagyon klasszul sikerült elsajátítanom itthon, de persze biztos van, amit pontosabban is végezhetnék, ha ott helyben tanultam volna meg.
Sziasztok!
Én új vagyok ezen az oldalon. Én most rendeltem meg a DVD-t,németben élek,így nem tudnék eljárni a tanfolyamokra.
Mi 2012.szeptembere óta próbálkozunk.
PCO-m van,már kb 10 éve. Fogigátlóval nyomták el. A vérzésem egy-két havonta spontán megjön,mennyisége és hosszúsága normális.
Terheléses vérvételen és hormonos vérvételen voltam,várom az eredményeket.
Sajnos P3-as lett a kenetem,így műtétre kell mennem.
Én nagyon bízom a DVD-ben. :)
AVIVA tornára bejelentkeztem otthon,mert pont akkor voltunk otthon mikor volt tanfolyam,de sajnos a nő visszamondta mert beteg lett.. :( Nagyon elkeseredtem,új reményem ez a torna..
PCO diétát csinálom két hónapja,ahogy olvastam ezzel rosszat nem tettem magammal.
A ciszta nekem görcsöket okozott, hasonló mint a mensis görcs, csak erősebb és nem a vérzéskor jött, hanem közép időben. Nekem akkor már műtéttel kellett helyrehozni, és hát nem is tudom, akkor kb 3-4hét volt a gyógyulás??már nem emlékszem, már 10 éve volt. Nem akartalak megrémíszteni, csak azt akartam mondani, hogy talán egy másik orvos... de nem biztos. Aztán is találtak kisebbet és akkor a doki hormon gyógyszereket írt fel amit nem bírtam egyáltalán, ekkor egy másik orvos javaslatára fogamzásgátlót szedtem ami visszaszorítja a cisztát, persze ez is hormon :S Sajnos nálunk csak kaális program jöhet szóba, tehát szabályzottan kell ezt szednem.
Az elhalt terhességem utáni műtétnek még csak 3 hete van vége, fizikailag meggyógyultam, de lelkileg... Majd :)
Köszönöm a válaszod!
Én próbálok mindent megtenni az "áldás" reményében, ezért változtatni is képes vagyok! Nem riadok tőle vissza!
További ajánlott fórumok:
- Multiládás túrák... Próbáltátok már?
- Mosókapszulát próbáltatok már?
- Teherbeesés céljábol egy héten hányszor használjátok az arwen tornát?
- Mi a véleményetek a Tanity-ről? Probáltátok már? Tapasztalatok?
- Ti próbáltátok már valamelyik kezelést? LPG, RF, Velashape...Tippek, infók, tapasztalatok...
- Sport Flabelos-t próbáltatok már? Tapasztalat? Miben másabb mint a Flabelos?