Próbálta már valaki a Dr. Müller teafaolajas bioóvszert? (tudásbázis)
Szia!
Szerintem a Dr. Müller termékek nagyon jók, és igen is bio téren ez kifejezetten jó márka.
Én csak a 100*-os teafaolaját próbáltam, s láss csodást a sok hónapon keresztül újra és újra előjövő hüvelygombámat eltűntette. Használtam hozzá még mást is, de ez biztosín jó volt. Sőt, gyulladt pattanásokat is nagyon gyorsan "gyógyította"
Kiszakadás esetén se nyújt teljes védelmet a spermicides bevonat. Ha kiszakad és kifolyik, akkor ez úgy működne, mint egy enyhe spermicides krém a hüvelyben...ami ugye teljes magömlés esetén nem biztonságos.
De pontosan ezért érdekel, h megfelelő minőségű-e az említett óvszer, mert amit jelenleg használunk, az 7 év távlatából és több ezer darab után nekem teljesen bevált :)
A spermicides anyag sok esetben irritálhatja a hüvely nyálkahártyáját. És igen kellemetlen ízű, ergo mindenféle orális élvezkedés utána kizárva :/
Jelenleg is naturt részesítem előnyben, szóval számomra nem fontos, h spermicides legyen :)
Engem csak az zavar, h elég névtelen. :/ Nem tudom, h le merjem-e cserélni a már 7 éve használt és tökéletesen bevált "világmárkát".
Ugyanis ilyen téren is szeretnék "bio" lenni :)
További ajánlott fórumok:
- A teafaolajat mennyire higítsam fel, ha a pattanásokra kenném?
- A teafaolajat, hogyan alkalmazzam szemölcsre?
- Mik a tapasztalatok az irrigáláshoz használt grapefuitmag kivonatról vagy teafaolajról?
- A teafaolaj hatassal van a hormonrendszerre?
- Lehet attól bajom, ha ráfolyt véletlenül a számra a teafaolaj?
- Dr Müller Teafaolajos óvszert hol lehet venni?