Pozitív tesztre várók, gyertek beszélgessünk!!! (beszélgetés)
Exti30 mizujs Veled? Teszteltél már?
Igen én is ezt írtam a másik fórumon szerintem is korai. Igyekszem elmenni dokihoz.Párom kicsit összekapart most jobban vagyok egy kicsit amennyire lehet.Csak most az ünnepek miatt lehet akadályokba fogg ütközni a dokis dolog.De próbálok valamire jutni.Mondjuk eleve azt mondták hogy 6 hónapig próbálkozzunk és aztán menjek.Lehet most is kivágnak ezzel a rendelőből.
Szia!
Én az utrot nem ismerem sajnos, így azzal kapcsolatban nyilatkozni nem tudok.
De sztem a tesztelés még korai. Azt szokták mondani a "nagyok", hogy a nem várt napja körül érdemes...előtte 1-2 nappal vagy utána 1-2 nappal...
SZiasztok azt szeretnem kerdezni hogy hetfon befejztem az utrogestant elvileg meg kellet volna jonnie a mensimnek .de ugy tudom hogy 2 napon belulmegkellene jonnie a mensimnek en december 8-an voltam a paromal es most 16 es 17 -en de viszont a nap tobbi szakaba hanyingerem van tobbszor is ma csinaltam tesztet de egyvonal jottki ja es szornyen faj a fejem is .terhes lehetek esa nnyira kicsia terhesegem hogy meg a teszt nemmutatjaki?
Negatív a tesztem.Persze vérzés sincs.Így tuti a kiborulás.
nekem az a baj hogy elromlott az automata így keverő tárcsáa centris megoldás van ez meg borzalmas
szóval el vagyok a mai nap nagyon.Este meg teszek oda töltött kápit főni
már beáztattam az edényt hozzá-
Én is beindítottam 1 adag mosást.
Közben nekem is kéne takarítani is...amihez nekem sincs kedvem. :(
hú a mézes kalács sütés imádom pedug enni meg nem szeretem a mézest.én is dekorálok mert párom elmetn gépet szerelni azt is szokott néha majd délután jön haza.meg takarítok mosok is.Azt is kell sajnos ahhoz már akkora kedv nincs, de a rendet meg szeretem ami utána van.Este meg megyünk anyósomékhoz.Szóval be vagyunk táblázva.
Én is így vagyok az ünneppel. Nagyon várom már. :)
Pároméknál leltár van, így elment ma dolgozni, én meg karácsonyi zenéket hallgatok, meg sztem d.u. sütök mézeskalácsot is. :)
Mert dekorációkat csinálok. Lehet, h én is becsomagolom az ajándékokat. :)
És én is úgy vagyok vele, h remélem, h jövőre már 3-an ünnepeljük a karácsonyt. :) Olyan szép lenne.
hú ez gáz ha két orvos ellent mond egymásnak.nekem mind a két dokim azt mondja várjak egy kicsit a szervezetm hátha helyrehozza a dolgokat.Legalább ők egyet értenek ha már nekem elegem van a várásból.Most csomagoltam az ajándékokat.és olyan elvarázsolt hangulatba kerültem.nem tudom én alapból nem szeretem az ünnepeket, de a karácsony valahogy olyan fura hatást gyakorol rám.Elképesztő.Ez az egy ünnep amit tényleg szeretek.pedig sajnos ez az év sem hozta meg azt amire a legeslegjobban vágyom.Tavaly ilyenkor meg voltam győződve róla hogy az idei karácsonyt már karomban a babámmal fogom tölteni.Majdnem sikerült is.De hát ez van.Ettől még ez a karácsony is el fog telni, és talán jövőre, már család leszünk.
Hát mert vki azt mondja, h simán be lehet szedni a másik 2 gyógyszerrel, van aki mg azt mondja, h nem ajánlatos.
Illetve a nődoki azt mondta, h szedjem, az endo doki meg azt mondja, h ne szedjem...
Jah értem így már.
Most én is agyalok, h beszedjem vagy se.
mer kiírta hogy nem jöt meg a vérzésem és amikor elkezdtem volna szedni aznao megjött, és abból a vérzésemből lettem terhes az volt a méhen kívülim, így nem volt rá szükségem.És így itt van a fiókomban azóta is.Szóval a vetélés után nem akart megjönni hónapokig akkor írták ki norcolutot meg clostit, aznap amikor kiírta a doki hánytam meg ment a hasam és így várni akartam pár napot hogy tuti ne jöjjön ki hanem hasson is, és amikor elmúlt a hányás akkor megjött aznap, felhívtam a dokit hogy meg jött mi legyen azt mondta ne szedjem akkor be hanem várjuk meg a saját szervezetem mit csinál, hát volt is peteérés de az a baba méhen kívül lett.Azóta meg nem mondta a doki hogy szedjem megint.
lehet nekem is annyit írt ki a doki akkor réen amit nem szedtem be.
Úgy látszik, hogy nekem kevés volt a 2X1 closti.
De amúgy az endo doki azt mondta, hogy először a testemet kell rendbe tenni (kaptam gyoygit), és akkor lehet, h closti nélkül is összejön a baba.
Ha nem, akkor kell újra clostit szednem.
nem sikerült clostival? Nekem pedig már abban volt reményem.
Nekem kb 1 hete van barnázás.
Ha azt veszem 1.napnak, amikor elkezdtem a clostit, akkor szombaton volt 28. napom.
Mondjuk nekem sincs tünetem csak nincs vérzésem.Szóval lehet nekem is felesleges tesztelni.Na majd meglátom milyen kedvem lesz hétvégén.Neked megjött? Mikor kellett volna megjönni?
Sztem nem, legalábbis mostanság nem hiszem.
Majd ha lesz vmi tünetem.
Te fogsz avlamikor tesztelni?
szerintem majd hétvégén ha nem jön meg.Akkor nem a munka helyemen kell feldolozni azt hogy csalódtam.
na azon agyalok hogy csak tesztelnem kellene mert nem jött meg még mindig. És ma a hús boltból kifordultam mert elkezdtem öklendezni.Bár ez megint a hormonok miatt is lehet.viszont ha negatív akkor csak el kell mennem dokihoz,hogy adjon valamit, és mozduljunk ki ebből a helyzetből.
Nálunk nem maradt meg a hó az utakon.
nálatok is csak sózzák az utakat és nem kotorják?Én nem értem miért nem lehet azt a lapátot letenni? Nem azt fizetik nekik hanem hogy sót szórjon ?
Ezzel sokan vagyunk így, hidd el.
További ajánlott fórumok: