Sziasztok.En viszonylag meg uj vagyok itt viszont bujon egy ideje a forumokat de nem talalok igazi valaszt a kerdesemre. En most csinaltam clearblue digitalis tesztet(mert gombolyodik a hasam alja) de nem lett eros pozitiv hanem a fuggoleges csiknal konkretan a “keret” latszik de az nagyon hatarozottan es azonnal kijott..hetet nem ir..nem tudom ezt most minek vegyen? Negativ vagy pozitiv ? Kerlek ha valaki jart igy segitsen .koszonom
En ugy emlekszem nekem is volt ilyen bar ez 6eve volt de ha jol remlik volt ilyen feszules es nekem anno mondta is a doki h 7.-8.heten menjek csak mert akkor van ertelme.
Utolsó menstruációm október 9 volt. Szóval elvileg 4 hetes 6 napos utolsó menstruációtol számolva., 2019.11.04en rákszuresen voltam dokinál akkor csak annyit latott h a méhnyálkahártyam 7 mm.
De jó! Gratulálok mégegyszer! 😊 Látod, a halvany csík sem hazudott. 😁 Boldog babavárást kívánok és jó egészséget mindkettőtöknek! (Ha csak egyedül van 😉😊)
Aki nem látja a csíkokat, az igen vak lehet. 🤣 Nekem borzalmas a szemem, mégis látom mindkettőn, még koncentrálnom sem kellett. Az én első tesztem is pont ilyen volt nemvárt előtt 2 nappal délután 6 órakor kb. 😁🥰