Pozíció és üzletváltás munkahelyen belül? (tudásbázis)
ők csak nyernek azzal, ha több munkát vállalsz.
nincs miért kidobjanak.
legfeljebb akkor, ha most nem végzed el a dolgod.
te csak állj elő ezzel nyugodtan, abban az esetben, ha eleget tudsz tenni az elvárásoknak.
én ebben nem látok semmi rosszat.
miért lennének negatív következményei?
A teljes munkaidő nem biztos, hogy jó pont a munkáltató szemében.
De ha beszél a főnököddel az áthelyezésről, abból mi baj származhatna?
Hiszen azt írtad, hogy ő maga ajánlotta fel ezt a lehetőséget.
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi! Jelenleg részmunkaidőben dolgozom egy ruházati cégnél. 6 hónapja vagyok ott. Új albérlet után kellett néznünk a párommal és sajnos csak drágábban találtunk lakást. Ráadásul a jelenlegi üzlet ahol dolgozom elég messze is lenne nekem. Maga a főnököm mondta azt, hogy ha bárki szeretne feljebb lépni vagy esetleg átmenni másik üzletbe, ami közelebb van neki, akkor szóljon és szívesen segít, közbenjár. Szeretnék átmenni egy közelebbi üzletbe, teljes munkaidőben, de félek odaállítani ezzel a főnökhöz ennek ellenére is, mivel csak 6 hónapja vagyok a cégnél. Szerintetek beszéljek vele? Úgy érzem nem vagyok elég ideje a cégnél, hogy egy ilyen kéréssel előállhassak.
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Felajánlottak egy más pozíciót a munkahelyemen, de nem tudom, el merjen-e fogadni?
- Új munkahely, vezetői pozíció fiatalon
- Pár héten belül ott hagyom a munkahelyemet, külföldre megyek dolgozni, be kell jelentkeznem a munkaügyre?
- Ha 2 munkahely között elmegyek munkanélkülire, 1 éve belül jár GYED?