Powerpoint-ban hogyan kell egy már meglévő dia mellé ugy beszurni egy zeneszámot hogy az végig menjen amig tart a diavetités? (tudásbázis)
Sziasztok! Nem tudom él-e mág ez a fórum?. Lenne egy kérdésem: Most kezdtem el a pps-t csinálni, és az a gondom, hogy nem tudom mekkora képet lehet beleilleszteni?
Pontosabban: ha mondjuk egy kép kb. 1Mb nagyságú és ha beillesztek 20 képet a pps-be, akkor nagyon nagy lesz az egész pps.Ha meg előre leveszem a képek méretét pl. 640x480 px vagy 1024x768 px-re, akkor meg nem lesz teljes a kép a diavetítésben.
Tudom, hogy ha rákkantitok a képre, akkor egérrel szét tudom húzni, csak az érdekelt volna, hogy van-e olyan beállítás a programba ami ezt egymaga be tudja illeszteni és akkora lesz a kép amekkora kell(teljes) és ezzel nem nő meg a mérete óriásira a pps-nek.??
Angol Wind. használok.Köszönöm előre is, ha valaki tud segíteni! :)
SIKERÜLT!!!!!!!
NAGYON NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!
Jajj nagyon nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!
Esküszöm nagyon nagy segitség !!!
Már csinálom is!!!! Szolok ha sikerült.
:)) hehe köcike
utálom ezt a hülye powerpointot amugy.
más dolgokkal elég ügyi vagyok itt a gépen de ez.... olyan egy sz*r. nem szeretem.
ppt
a zene meg mp3
igen eddig stimmel.
elinditom a diát elindul a zene , de nem jön a következő kép.Ha belekattintok hogy jöjjön akkor meg megáll a zene. Szval olyan mintha csak az első kockához rendelné hozzá ...
Persze!
Zenét úgy tudsz beszúrni, hogy:
Beszúrás => Mozgóképek és hangok.
Azt pedig, hogy autómatikusan induljon úgy tudod megcsinálni, hogy miután elmentetted, akkkor a kiterjesztést - ami .ppt - átírod .pps -re.
Van még kérdés?
Nekem office 2007 van, ott Beszúrás/hang
Kimentés pedig rákattintasz jobb egérgombbal, mentés...
Valaki le tudná nekem irni hogyan kell egy már meglévő dia mellé ugy beszurni egy zeneszámot hogy az végig menjen amig tart a diavetités????
És még azt is légyszi hogyan kell ugy kimenteni a kész diát hogy amikor megnyitom akkor ne a diaszerkesztő ablak hanem csak maga a file induljon el???????
További ajánlott fórumok:
- Kedvenc zeneszámom...
- A legszebb zeneszámok =) (ide velük)
- Van kedvenc, romantikus zeneszámod? Miért épp az?
- Kedvenc aktuális zeneszámod/számaid!?
- Ha küldhetnél egy rádión valakinek egy dalt, kinek küldenéd és melyik zeneszámot?
- Ajánlanátok egy jó zeneszámot? Kicsit gyorsabb kellene, nem lírai, és a refrénje pedig nagy durranás legyen