Póthaj, műmell meg ami csak kell (beszélgetés)
Nekem bejön bármi...szerintem ugy tökéletes lehet egy Nö!!
NEkem nincs se mühajam..se mümellem...de tettszik!
Igyekszem hanyatt feküdni:):)
Szia!!
Mennem kell, megjött a férjem:):)
Sziasztok!
Figyelj Noémi!
Sok dolog elhangzott itt,és régebben is,remélem ez az egész arra jó lesz,hogy elgondolkodsz..mert úgy tűnik valami piszkálja a lelkedet.De az,hogy így van,ez már nagyon jó.Persze ez az én véleményem.Remélem ezek a fórumok segítenek neked,és nem visszavetnek téged az önfejlődésben:)
Ó szegény,az brutális!Én 6 10-kor,és attól is a pusztulat esik rám:)
Hát sajnálom,hogy ma délután már nem jöttél,pedig a délutáni turnus kedvesebb volt:)
Köszönöm,és a plasztikai sebészeim/anya+apa /címe privátban megy::)))))))))))na jó nem...
Azt hiszem a titok egyébként ,hogy 5 éves korom óta sportolok,és bár a lánykorom súlya és a jelenlegi súlyom között 20 kiló van,de ez egyenletesen oszlik el,és sok belőle az izom is.
Ezért kell sportolni,jó példa vagyok a tanítványaimnak/remélem../Amikor az emberek huszonévesen rájönnek hogy löttyedtek,már késő,nincs meg az alap gyerekkorból/és ez mondjuk szülői felelősség is../
Hát ettől lepetéztem:)te tényleg azt gondolod,hogy valamimet megműtötték??ÓÓ ezzel a testtel?Hát ez gyári,de lennének elképzeléseim::)
A pénztárcám nem ezt gondolja....
De ez tök jól esett,azt hittem most kapok a pofámra,erre:))
Sííííímán,nagyon bírom az íveket:)Az egyeneseket is,na de azíveket,azokat egyenesen szeretem:)
Lökjed!
Ja..értem...hát nekem hasam is van egy kicsi..de nem baj:)
Azt már meg sem merem kérdezni, mivel foglalkozol:)
További ajánlott fórumok:
- Csak vidámságot akarok, és ez csak úgy működik, ha mindenki kellőképpen hülye!:-)))
- Szerbiában élek és rendeltem póthajat Vateráról és nem tudom, hogy fizetnem kell-e vámot majd rá?
- Egy 50 cm-es póthaj tincsnek hány grammnak kell lennie?
- Félhosszu hajam hátul éppencsak össze birom fogni lent a tarkómnál. Fodrász össze tudja ugy fogni, hogy póthajból kontyot csinál és a saját
- Az ázsiai póthajat hogyan kell ápolni?
- Hosszú hajamat le szeretném vágatni és eltenni a későbbiekre póthajnak. Mit kell tennem pontosan?