Félhosszu hajam hátul éppencsak össze birom fogni lent a tarkómnál. Fodrász össze tudja ugy fogni, hogy póthajból kontyot csinál és a saját (tudásbázis kérdés)
Szia Nekem borzasztó kevés hajam van,de még abból is tudtak póthajnélkül alkalmi frizurát csinálni.
Sok lehetőség áll a fodrászok rendelkezésére.Babahajtű,hullámcsatt,kontyalap.Ez nem póthaj,hanem egy hasrinyával bevolt korong amit hullámcsattal rögzítenek a tarkóhoz és erre építik a saját hajadat.
Kérdezzd meg a fodrászodat,biztos nem fognak kilátszódni az apróbb hajszálak,az Én hajamban 50 csatt volt és 30 babahajtű,mégsem látszódott ki egyik sem.Van esküvői kép a naplómban valahol középtályon ott lehet láti,hogy semmi nem látszódik ki ha jó a fodrász.
Szerintem meg....egészen rővidből is láttam h csináltak kontyot.....de ez a fodrászon múlik!
Gondolom olyan lágy buggyosat nem tud....csak azt a fejhez lapítottat,amiből ki áll össze vissza hátul egy-egy tincs....sajna nekem az nem áll jól,mert hatalmas elálló fülem van....pedig tetszik:)
További ajánlott fórumok:
- Féloldalt felnyírt, félhosszú haj, 40-es nőnek?
- Miért van az, hogy nagyon gyakran fáj a fejem lent a tarkómnál és a szemem is majd kiugrik?
- Mit lehet tenni félhosszú hajjal, hogy reggelente normálisan álljon?
- Szerintetek akinek félhosszú haja van és kevés vékonyszálú sajnos annak jól állhatna a tépett vagy lépcsőzetes vágású haj?
- Hosszú vagy félhosszú?
- Konty félhosszú hajból - adjatok ötletet!!