Postai csomagra ráírható a tényleges érték, és tartalom? Hallottam olyat van ahol rácuppanak, ha látják mi van benne:O(Tapasztalat? (tudásbázis)
ha nem irod rá az értékét, ha elveszik nem kapsz kártéritést
ha ráirod többe kerül a feladás
ha a tényleges értéket irod rá, nem érhet anyagi kár ha rácuppanak....
Nekem is volt ismim aki ráírta mi van beenne de simán adta fel, eltűnt a csomag.
Csomagszállító után is meg tudják keresni.
Értékeset tényleg jobb ajánlva+ érték biztosítva feladni még ha kicsivel többe kerül is.
Viszont én soha nem írtam rá ténylegesen mi van benne, elég sok csomagot adtam fel, lehet csak szerencsém volt
Ha nagyon értékes dolgot küldesz, kizárólag ajánlva postázz és értékbiztosítással, ekkor rá kell írni mi van benne és mennyit ér, de pont emiatt drágább is lsz feladni, de így nem tud téged kár érni.
Nekem már nyúltak le postán csomagomat, amit nem ajánlva küldtem el, én balga, a a panaszomra a válasz az volt, h ha simán adom fel, nem kerül a rendszerbe és nem tudják mi alapján kerestetni.
Ha ajánlva tűnik el csomag, akkor kerestetik, de ha nem lesz meg, akkor nehéz bebizonyítani, h milyen érték volt benne, szóval ajánlva+értékbizt. a tuti!
További ajánlott fórumok:
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Olvastam, hallottam - megosztom
- Halálbüntetés, tényleges életfogytiglan vagy inkább prevenció
- Mi számít ténylegesen egészséges táplálkozásnak?
- Azt hallottam, hogy a baba a volt férj nevére lesz anyakönyvezve, ez igaz?
- Az orvosok véleményét már hallottam, és a tiétek?