Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Ponty szolnokiasan recept

Ponty szolnokiasan recept

A Ponty szolnokiasan hozzávalói:
1.5 kg ponty
10 dkg zsír
12 dkg vöröshagyma
3 dl tejföl
pirospaprika

csuszatészta


A Ponty szolnokiasan elkészítési módja:
A tisztított halat egészben hagyjuk,irdaljuk sóval bedörzsöljük,és a zsírral kikent tűzálló tálba fektetjük.Az apróra vágott hagymát zsírban megpirítjuk,megszórjuk pirospaprikával,ráöntjük a tejfölt,elkeverjük és a halra öntjük,majd forró sütőben kb 30 percig sütjük Kifőzött csuszatésztával tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A ponty szolnokiasan elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook