Póktalanító szakember (beszélgetés)
Nem egy pár pókról van szó. A redőnyök,ablakok,hintaágy,
minden tele van.
Közvetlen vízparton van a nyaraló,mikor kilépünk az udvarra reggel, a fejünket eléri a pókháló. A kerítésen,mindenhol naponta kell leszedni.
Takarítás meg van,köszönöm.
Balatonon durva pókok vannak. Nem bent, kint. Csak éjjel jönnek elő. Sokszor olyan magasan van hogy nem tudod leszedni. Meg nem
Is könnyű. Ne 1-2 darabot gondolj. Hanem 50-100db. Mindez egy 1-2 éves új háznál. Mi is többször hívtunk irtót amíg ott laktunk. Hihetelen mennyi több centis pók tetem maradt utána. Undorító módon beszövik az ereszt. A gerendákat, hàz oldalát. Kb mint egy hallowen díszlet. A terasz tele lesz pók szarral és ablakpárkányok is Stb. Na meg én eleve undorodok a pókoktól. Főleg ezektől a több centi átmérőjüektől.
Ezt azért meg kén' beszélni! Pontosan mire gondoltál? :)
Csak azért, nehogy a jövőben ebből félreértések adódjanak...
Bocsánat,, de én "pókhálótlanító szakembernek" olvastam a címet, és egészen másra asszociáltam..-))
aki érti, érti...aki nem az nem..-)
További ajánlott fórumok:
- Hogy győzzem meg a férjem, hogy alkohol problémájával forduljon szakemberhez?
- Ha külföldön sokkal több pénzt lehet keresni. Miért csodálkoznak, ha minden jó szakember/ a legtöbb ember kimegy oda dolgozni?
- Komoly, nem mindennapi bőrprobléma! - Megoldás? Főleg szakember véleményét, tanácsát...
- Az első szerelmet el kell felejteni - a szakemberek szerint
- Sorolj fel 5 indokot, amiért az emberek nem keresnek fel szakembert lelki problémájukkal!
- Diszlexiával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, lehetőleg szakembertől