Pocsék szakítós dumák (beszélgetés)
Mivel a legtöbb fêrfi rosszul komunikál szóban, szerintem ez az eltûnéses dolog elég gyakori futó kapcsolatokban fôleg, de nehéz elvárni, hogy magyarázatot adjanak hogy mi nem volt jó, hiszen eleve ôk nehezebben fejezik ki magukat.
De ha valaki szeret valakit, arta van ideje, szóval ha ki sem mondják, ezt egy nônek meg kellene értenie és nem kell sokat rágódni rajta, hogy mi az ami nem volt jó. Mert bármi is az, nem volt jó és kész:)
Az kb. ugyanaz, mint a szó nélküli lelépés. Igaz, ha megkaptad sms-ben hogy game over, akkor már nem hiszed, hogy csak valami ésszerű, később megmagyarázható oka van a hirtelen eltűnésnek, mittudomén meghalt a kedves Mici néni, a temetőben nincs térerő.
Kegyetlen szó az a vége, és nem ad magyarázatot a miértekre.
Gátlástalan az ilyen.
Még annyi bőr sincs a pucájában, hogy szemtől szemben mondjon két mondatot.
Igen, az nagyon gyakori, és nagyon átlátszó.
Azt hiszem, mégiscsak az a legdrámaibb, amikor hang nélkül felszívódik valaki, és nem is lehet elérni.
Akkor aztán tombolnak a megsebzett érzelmek.
Az már igaz. Benned ott a rengeteg kérdés, nincs kinek feltenni.
Talán úgy érzed, csak félreértés okozta az eltűnését, de nincs módod tisztázni.
Milyen kár, hogy olyan régen befulladt már ez a fórum, pedig a leggyakoribb szakítós dumák meg se lettek említve.
Az, hogy legyünk mostmár csak barátok.
Te énnálam sokkal jobbat érdemelsz.
Nem kapok tőled levegőt.
stb. :-)
Privátban kaptam, de pofám leszakad kategória:
"Koleszban laktunk és egyik nap hozott egy szatyrot a következő szöveggel: itt vannak a cuccaid, semmi sem maradt nálam, szóval nincs okod keresni! Szia"
Hasonlót kaptam én is lánykérés után egy hónappal. Neki gondolkoznia kell, egyedül akar lenni.
Két napig, amíg átköltözött a másik csajhoz...
További ajánlott fórumok:
- Milyen pocsék filmet láttál mostanában?
- Szomorú szerelmes - szakítós - csalódással kapcsolatos idézetek, versek, sms-ek
- Szeretném néha kifesteni a szám, de minden rúzs rövid idő alatt, egy pocsék, összecsomósodott valami lesz a számon, mit csináljak?
- Lehet kényelmetlen, sőt pocsék egy mei tai?
- Ti mit csináltok egy fárasztó pocsék hét után?
- Vajon hol a határ a vicces, humoros, vagy pocsék videók között?