Piros nadrág... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Piros nadrág...
Szia!
Honnan tudnám beszerezni a fogyiport?
Kérlek segíts nagyon fontos és sürgős lenne!
Köszönöm :Anette
szia én ép ma regisztráltam és máris a szemebe akat ez a kis piros nadrágos cikk.Nagyon egyet értek veled,velem is fordult elő és nem is egyszer sajnos.
Én is fogyizom nem érzem jol magam.te hogy csinálod?segitesz nekem?
Sok kitartást!
Én is hiszek a pozitív gondolat erejében!
Engem érdekelne, be is írtam a keresőbe és egy csomó használhatatlan angol nyelvű oldal jött ki:(
Leginkább az ára érdekel... Vagy legalább az oldal, ahol olvashatok róla.
A termékben található élelmi rostok elősegítik a normál bélműködést, annak megfelelő ritmusát, hozzájárulnak a teltségérzet kialakulásához. Az egészséges táplálkozás részeként hozzájárulhatnak a szív- és keringési rendszer egészségének megőrzéséhez. A kitozán hozzájárulhat a testtömeg-csökkentő étrend eredményességéhez.
Fogyasztási javaslat: naponta 1 tasak granulátum tejben, vízben, teában vagy kávéban feloldva – reggel vagy délben.
Összetevők: kitin, korpa rost, alma kivonat, C-, E- és B2-vitaminok, maláta, poliszaharid.
Kiszerelés: 9 illetve 18 tasak
Hello!
Olvastam a naplódat!
Sajnálom, hogy már nem írod, pedig érdekelne, hogy most hol tartasz, és hogy szülinapodra (utólag is isten éltessen!) sikerült-e a 80?
Nagyon jó a cikk!:)
Csinik leszünk!
Cupp
Anno engem is egy elado osztokelt arra, hogy igenis lefogyjak...115kg-rol lefogytam negy evalatt 35 kilot...vagy egy par kiloval tobbet...Visszamentem abbaaboltba es megvettem negy ev mulva egy hasonlo nadragot.Persze azeladolany nem ismert fel,de en meg a mai napig emlekszem arra az arckifejezesre, ahogy visszaadtam enki a nadragot, amit felprobaltam es termeszetesen nem fertem bele...Az a pillantas!Soha ne hatraljatok meg, sikerulhetmindenkinek lefogyni.Nagyon tetszett a cikk egyebkent!Kitartast neked!
Kata
szia! nagyon jó a cikk! :)
képzeld el, az én fogyim is hasonlóan indult! azt álmodtam hogy megnyertem egy szépésgversenyt és egy napsárga hosszú szatén ruhában voltam.... nagyon jó érzés volt, gyönyörű voltam, és főleg karcsú(!)
felébredtem, és mondtam a páromnak, hogy lefogyok!
ez volt július legvégén..... azóta lement 16kg! :)
más.... ezen a nyáron bementem a bnőmmel egy puccos kis butikba....olyan hely amiről Te is írsz a cikkedben, olyan "kedves" eladóval.... megkérdeztem van-e nagyobb ruha?! azt mondta ez nem az a hely ahol akkorát árulnak!
Nos, éppen tegnap, visszamentem abba a butikba és vettem két felsőt és egy kabátot! a nadrágot csak azért nem vettem meg mert a színével nem voltam kibékülve.....
bevallom, a csajt ugráltattam kicsit!!! megérdemelte.... mocsok volt!!!
szóval.... ezt a cikket Én is írhattam volna!:)
igen, tudom milyen ez! :)
és csudajó hogy Téged is ilyesmi motivált! :)
Gratulálok! :)))))
Ugrás a teljes írásra: Piros nadrág...
További ajánlott fórumok:
- Milyen nadrág van rajtad?
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Miért hordanak a nők 50-től 80 évesig fehér nadrágot?
- Ti milyen területeken "szorítjátok meg a nadrágszíjat"?
- Szoknya vagy nadrág?
- Nektek tetszik a nem túl csinos mai fiatal csajokon a csípő nadrág, amint kibuggyan, rálóg a csíkos derekuk...?