Piros boríték az iwiwen, mit jelent? (tudásbázis)
Amikor elküldtem, ugye kék volt. Kék levélkén jelezte az elküldött mappában.
Néztem tegnap a mappát és a levél nyitott piros borítékként szerepel. Egy icipicike kis x van a boríték jobb alsó sarkában, de nyitott.
Akkor mit jelent? (ha így látom az elküldöteim között)
de az is lehet, hogy megkapta ÉS olvasatlanul törölte (nem kíváncsi rád)
van ilyen
ki vagy tiltva a postafiókból :)
(meg sem kapja)
VAgy letiltotta!!!!
A letiltást meg mint írtam, úgy lehet meglátni, hogy az elküldött üzenet úgy válik olvasatlanul töröltre, vagyis pirosra, hogy az ismerős nincs is fennt a portálon, mégis olvasatlanul törlődik...
Olvasás nélküli törlés, vagy a levelezés letiltása...
Ezutóbbit úgy lehet tudni, hogy elküldöd valakinek az üzenetet, és látod, hogy nincs fent az illető, de a boríték azonnal piros lesz, olvasatlanul törölt, akkor 1000%, hogy letiltotta az üzeneteid, vagyis nem kíváncsi rád...
Én az ilyen képmutató embereket azonnal törölni szoktam az ismerőseim közül...
Csatlakozom. HA ZÁRT A Piros boríték :
1.Vagy olvasatlanul törölt, mert pl. nem akarta, hogy valaki meglássa az üzid, vagy...vagy...
2.Vagy kizárt...tehát, te úgy látod, hogy olvasatlanul törölte a leveled, viszont Ő nem is látta, hogy írtál neki, mert itt épp ez a lényeg, ugyanis épp azért tilt(ott) le, hogy ne kapjon levelet Tőled.
3. Véletlenül zárt ki, törlés helyett. Úgyértem a levél törlése és a feladó kizárása funkció egymás mellett van.
Ha meg nyitott a boríték, akkor olvasva van és törölve...
További ajánlott fórumok:
- Vetélésnél mindig piros vér jelentkezik?
- Ha az egyik csík a teszten fehér és nem piros, az mit jelent?
- Az Avon-os online rendelés összesítésnél mit jelent a megrendelt termék melletti piros x jelzés?
- Lehetséges dolog, hogy az iwiwen ne lássák, mikor jelentkeztem be?
- Mit jelent az hogy lejárt a biztonsági időkorlát az iwiwen? Miért nem enged belépni?
- Az iwiwen nem jelentkező 16 évvel ezelötti kapcsolatomat hol lehet megtalálni az interneten?