Pikkelysömör és halterápia? Tapasztalatokat, információkat várok! (tudásbázis kérdés)
a halterápiának párja nincs, a lehető legjobb gyógymód a pikkelysömörre, ezek a pici halacskák olyan csodatevő enzimeket fecskendeznek a bőrünk alá, hogy az hihetetlen.
ha valakit érdekel, privátban szívesen segítek, ismerősömé az ország legolcsóbb halpedikűr szalonja:)
sziasztok!
én 20 évig voltam egyfolytában pikkelysömörös, míg egy barátnőm fel nem hívott hogy menjek el a "csoda" dokijához. homeopátiás kezelést alkalmazott, szigorúan be kellet tartanom amit előírt és láss csodát attól hogy nem hittem benne másfél hónap alatt teljesen elmúlt!!! igaz hogy most vissza jött, mert gázos helyen dolgozom, de már nem félek tőle, mert tudom hová kell mennem és kihez kell fordulnom! ha vkit érdekel ,küldjön privát üzit. ja, és sajna vannak homeopátiás csalók ,vigyázzatok!
Kedves Apple és Mindenki !
Írtam már priviben,nyilvánosan,most újra megteszem.Bár a halterápiát én hoztam be az országba,eredményesen működik,ez most nem az üzletről szól:
Megértem,hogy beleástad Magad a témába és úgy érzed,biztonsággal mozogsz benne.
Az Általad írt árak nem a valós piaci árakat takarják.Lehet,hogy ígértek "bombabiztos"orvosi papírokat,de ha pl.már itthon derül ki,a szállítmány gümőkóros vagy bármi más baja van,mit csinálsz?Visszaküldöd? Reklamációt nem fogadnak el....
A szállítás során elpusztulnak a halak.Mit csinálsz velük?
Saját számításaid szerint 200.000 Ft.Ha nem alkalmas semmire,akkor eladod?
Elmondtam többször,nem lebeszélni akarlak erről a tervről,Te osztod be a saját anyagi javaidat.
50 hal jó esetben arra elég,hogy a könyöködön lévő sömört rendben tartsák..
Gyere el hozzánk,nem akkora távolság,hogy 1 napot ne tudnál rászánni és nézd meg,milyen "élőben"-
Az elérhetőségemet tudod,keress meg és megpróbálok segíteni.
Persze felfoghatod úgy is:beszéljen csak az a ....
Sziasztok!
Én is évek óta küzdök ezzel a pikkelysömör elnevezésű nyavalyával,családunkban halmozottan előfordul. Kipróbáltunk krémeket, oldatokat, teákat, gyógyszert is, melyek csak ideig-óráig használtak,persze mellékhatásokkal együtt. Mostanában beleástam magam a halterápia témakörébe.Mivel nem tudom megfizetni az "üdüléseket" és az ezzel kapcsolatos szállás, étkezés stb.költségeit, ezért itthon, házilag szeretném kezelni magam, amire úgy néz ki, hogy lesz lehetőség. Mivel csak több száz halat adnak egyszerre, mely akár 5-6 beteg otthoni kezelésére is elég,ezért Sorstársaim jelentkezését várom, akiket érdekel ez a kezelési mód. Egy évtizeden keresztül "mindent" kipróbált családunk, most újra tudok bízni, hogy tünetmentessé válhatunk, ha lehetőségünk nyílik a "házi" halterápiára.
e-mail: apple2010@freemail.hu
Ne vedd magadra, nem (csak) neked szólt. ;)
Csak azt furcsálom másoknak miket megengednek....pedig ezerrel nyomatják, hogy ilyet nem lehet(ne).
Meg kell hajolnom előtted :))
Úgy látom,csak hiénaságot és üzletiességet látsz bennem....Sajnálom,nem ez a vezérelv.
Örülök,hogy szorgalmasan olvastok és idéztek is a honlapról :))
FOrduljatok hozzám akár telefonon akár e-mailben és minden eddigi tapasztalatot,vizsgálati eredmény szívesen megosztok .
Január 4-től Egerben nyílik az első kezelő,február elején pedig Gödöllőn,ez főleg a végtagoknál érintettek kezelésre lesz alkalmas.
sajnos nekem is van közöm ehhez a nyavalyához, érdekelne a téma. eddig az elocom oldat (hajasfejbőr-fül) és a dermovate krém/kenőcs (térd, könyök, mell alatt, most már boka :( ) kezelésére
de mindig csak ideiglenes hatású. elocom sajna a mellékvesére rossz hatást gyakorol, így igyekszem a lehető legkevesebbet használni. érdekelne minden lehetőség, amivel legalább 1 évre mellőzni tudnám a bajt, ha nem is véglegesen.. a szulfokoll kénsampon nem hozott nagy eredményt, azt próbáltam még.
Köszönöm a hozzászólásokat, igen, kb erről szól a halterápia, én elsősorban olyan embereket keresnék, akik már részt vettek egy ilyen kúrán, személyes tapasztalatokat várok.
Természetesen minden pluszinformációnak nagyon örülök, mert nem igen lehet róla olvasni sehol!
További ajánlott fórumok:
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mi tesz jót pikkelysömörre?
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Január 1-vel megszűnik a közcélú foglalkoztatás! Van valakinek erről bővebb információja?