Pfizer-biontech oltás (beszélgetés)
Amikor meghallgattam a lentebb említett videót, hirtelen felindulásból kommenteltem is. Mára kaptam egy választ ami igazolja, ezek tényleg laposföld hívők. De ki tudta előre ez lesz, arra a csatornára évek óta fel vagyok iratkozva, eddig csupa okos dolgot hallottam ott.
Remélem hamar túlleszek rajta teljesen.
Nem nagyon lehet előre tudni, hogy milyen szer milyen mellékhatásokkal járhat az egyes embereknél.
Az én férjem évtizedeken át mindig megkapta a szezonális influenza elleni aktuális védőoltást, és sosem volt nála semmilyen mellékhatás. Majd jött egy valamiképpen átszerkesztett változat (még a covid előtt!!), és közel válságos állapotba került tőle.
Majd kapott három Pfizert, és utána sem volt semmilyen mellékhatás nála, és azóta is kutya baja.
De mindig csak a tömeges reakciók alapján szabad minősíteni egy gyógyszert, nem az egyes embereknél jelentkező mellékhatások alapján. Ennek igazolására lásd a legközismertebb gyógyszerek dobozában lévő Betegtájékoztatót! Szerencséd, ha a közvetlen halál nincs felsorolva a hosszú listában...!
Véletlenül kerültem most ide, mert valami mással kapcsolatban kerestem tapasztalati infót a hoxa-n. De ha már, megnéztem a friss bejegyzéseket is. Ezért kérdezem, hogy lehet valaminek a hosszútávú hatásáról felelősen nyilatkozni, ha még nem telt le a hosszú táv? Talán jövőbelátó ez a professzorasszony? Merthogy tudományosan az még nem nevezhető hosszú távnak, ami eltelt a covid elleni különböző vakcinák alkalmazása óta.
És mint általában, ezzel kapcsolatban is érdemes lenne megismerni ellenvéleményeket. Kérdés például, hogy az egyébként Mezőgazdaság-tudományi Karon élelmiszerekkel foglalkozó professzor tudása, aki már jó ideje nyugdíjas, mennyire kompetens az mRNS-vakcinákkal kapcsolatban. A hallgatói a Debreceni Egyetemen csak 3-asra értékelték a felkészültségét...
Emeld fel c-vitamin szintet, és sok folyadék!
Mézes tea!
Nálunk is csúszott,de jól leszel akkor menj!
Nálunk sem engedte Házi doki
Sziasztok,
Van köztetek olyan, aki a 2 oltás között beteg/náthás/influenzás/koronás/stb. lett?
Nekem az elsõ oltás után 2 héttel kezdett fájni a torkom, egyéb tünetem nincs. Nem mentem el a 2. oltásomra, várom, hogy múljon el. Járt már valaki így? Vagy hasonló esettel?
Autoimmun beteg vagyok, vérzékeny 30 éve.
Első oltás. Nem volt semmi bajom tőle, 1 napig voltam gyenge. De a 6. napon tele lettem kiütéssel, a végtagjaim....kivéve azt a karomat, ahová a szurit kaptam. A napi rutinomban nem volt semmi változás, kiütés se volt rajtam 40 éve....max. ha tényleg csalánba nyúltam....
Háziorvos nem tudta, hogy mi, bőrgyógyász lichen ruber planus-nak nézte, aminek magyar elnevezése nincs, de szintén egy ismeretlen eredetű autoimmun betegség....szerinte az oltással nem hozható összefüggésbe. Kaptam rá steroid-os krémet, ami nem használt, így abba is hagytam, kb. 3 hét alatt múltak el. Antihisztamint szedtem még.
Ma kaptam meg a 2. szurit...már eleve szedem az antihisztamint....
Optimista vagyok. Visszafogott, de vidám természetű. Sokat nevetek. Néha kitudok akadni, na olyankor nem áll meg előttem senki 🤣 aztán ha kitomboltam magam, minden okés. 🙃
A szeretteim nem voltak betegek. Legalábbis nem volt olyan betegségük, amibe bele lehet halni. Életkorukat tekintve 86, 84, 64, 53, 25. Nagyon nagyon szerettem őket, iszonyatosan hiányoznak.
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - pro és kontra
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- H1N1 - akik már megkapták az oltást
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Nem kötelező oltatni, de ha nincs oltási igazolvány, akkor...?