Pfizer oltás és szorongás - aggódjak? (beszélgetés)
2 sinopharm után kaptam 3-iknak a Pfitzert, elsősorban eu utlevél miatt. ÉN általában minden gyógyszerre - - drogra piára szintetikus cuccokra- érzékeny vagyok, a 2 kinai után is 1000 bajom volt, ezt már másik fórumokban leirtam, mult csütörtökön kaptam P-t. Még mindig ráz a hideg, és megfázásos tüneteim voltak, torkom fülem naagyon fáj, még ma is a 7- ik napon. Álmos fáradékony vagyok. Lázas nem voltam, de alapből 35 fok körüli a hőmérsékletem.
lehet hogy nem tipikus, de én az infl. elleni oltástól is nagyon lebetegedtem. Érdekes ,ódon krom nem fáj, nem is érzem az oltás nyomát.
Nekem olyan ismerősöm van aki 2 pfizer után 9 hónappal covidos lett. Szarul volt, felborultak a hormonjai és depressziós lett.
Az a baj, hogy több oltott igényel kórházi ellátást. Nem igaz, hogy 1 %. És nem vagyok oltás ellenes.
Sziasztok,
Van köztetek olyan, aki a 2 oltás között beteg/náthás/influenzás/koronás/stb. lett?
Nekem az elsõ oltás után 2 héttel kezdett fájni a torkom, egyéb tünetem nincs. Nem mentem el a 2. oltásomra, várom, hogy múljon el. Járt már valaki így? Vagy hasonló esettel?
Védőoltást kapsz, nem operálni fognak :)
Feltesznek néhány kérdést, nyugodtan mondd el az aggályaidat.
Volt már itt pánik oltás előtt, keress rá.
Egyébként ne.
A lányom egy napig lázas volt utána,és ennyi.
Őt a gyerekkori oltások 3 napra kiütötték, úgyhogy ez nála nagyon jónak számít.
Mindenkinél más. A legtöbb embernél semmi mellékhatás nem jekentkezik.
Gondolj bele, hogy itthon még nem publikáltak semmi rosszat róla. Kitartást!
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Szputnyik után ki mit kapott 3. oltásnak? Ugye Pfizert és nem akarják ránksózni a Sinopharmot?
- Második Pfizer oltás utáni mellékhatasok?
- Menstruációs zavar Pfizer oltás után?
- Aki már megkapta a Pfizer vakcinát, a 2. oltási időpontot hány napra rá kapta?