Petrus születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Petrus születése
Hogy küldhettek haza, ha annyira véreztél? És ha lepényleválás van és meghal a baba? Rossz rágondolni, mi lehetett volna.
Örülök, hogy szerencsésen végződött, gratulálok a kicsihez!
Gratulálok a babához, nagyon szerencsés vagy!
(bár én biztos felrúgtam volna, aki hagyja, hogy éhezzen a baba, mert nincs kedve felcipleni egy emeletet)
Gratulálok!
A szülés szempontjából tényleg szerencsés vagy,bár gondolom még nyugodtabb lettél volna ha nem vérzelés a pici még kitart, de a fő h egészséges lett!
Én most várom a 2.babámat,remélem könnyebb lesz mint az első szülésem :) nekem császár volt,jó lenne ha most természetesen is menne.. majd a te történetedet vetítem be hátha :)))
gratulálok a kisbabádhoz,én sajnos 12- órát vajudtam mire megszültem a kislányomat.
mégegyszer gratulálok nektek.
Nagyon szerencsés vagy valóban, hogy ilyen könnyű szülésed volt, sokan több 10 órát vajúdnak. De én hiszek abban, hogy azért ha valaki tudatosan készül a szülésére és nyugodt, a baba ezt átveszi és csak segítségére van édesanyjának.
Gratulálok a kislányotokhoz! Nagyon szeressétek egymást, ilyen nagy szeretetben neveljétek fel szerelmetek gyümölcsét (gyümölcseit) is!
Petra néni :-)
Szerencsés vagy, hogy egy ilyen szép élményben lehetett részed, még ha nem is lehettél utána végig együtt a babócával! Gyönyörű, igazi "hajasbaba"!
Sok örömet és jó egészséget kívánok az egész családnak!
Ugrás a teljes írásra: Petrus születése
További ajánlott fórumok:
- Daniella születése
- Tudod mi történt születésed napján a nagyvilágban?
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Első baba születése után változott valami köztetek?