Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Petrezselyemleves recept

Petrezselyemleves recept

A Petrezselyemleves hozzávalói:
diónyi vaj
1 púpos evőkanál liszt
1 nagy csokor petrezselyemzöld
2 húsleveskocka
1 dl tejföl
1 tojássárgája.


A Petrezselyemleves elkészítési módja:
A vajból és a lisztből világos rántást készitünk, beledobjuk a nagyon finomra vágott petrezselyemzöldet, felengedjük egy liter vízzel feloldjuk benne a húsleveskockákat, és 3-4 percig forraljuk. Tálalás előtt a tojássárgájával elkevert tejföllel dúsítjuk.

Fogadjátok meg az utolsó mondatomat.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A petrezselyemleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook