Petrezselyemleves recept
A Petrezselyemleves hozzávalói:diónyi vaj
1 púpos evőkanál liszt
1 nagy csokor petrezselyemzöld
2 húsleveskocka
1 dl tejföl
1 tojássárgája.
A Petrezselyemleves elkészítési módja:
A vajból és a lisztből világos rántást készitünk, beledobjuk a nagyon finomra vágott petrezselyemzöldet, felengedjük egy liter vízzel feloldjuk benne a húsleveskockákat, és 3-4 percig forraljuk. Tálalás előtt a tojássárgájával elkevert tejföllel dúsítjuk.
Fogadjátok meg az utolsó mondatomat.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 90ae3a1377, 2007. aug. 11. 11:08
A petrezselyemleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.