Petezsák mellett lutheinciszta, járt már más valaki is így? (beszélgetés)
Gratulálok az ikrekhez! :)
Hát reméljük nálunk is így lesz. Azt mondta a doki, ha elkezd továbbra is fejlődni, akkor nem lesz gond, remélem kedden jó híreket kapok végre. :)
Köszönöm szépen Neked is a választ. :)
:) nem baj, azért köszönöm. :)
Kedden kell vissza mennem ultrahangra, remélem akkor már többet tudok, s nem kell elkeserednem.
Köszönöm szépen Neked is, hogy válaszoltál. :)
Remélem az enyém is szépen fog fejlődni és növekedni, s akkor nem lesz gond. :)
S a terheség elejétől volt neki? Mert nekem már most kialakult, s mégcsak 6hetes vagyok.
Amúgy köszönöm a választ. :)
Sziasztok!
Megpróbálom röviden leírom a történetemet. Júliusban kiderült, hogy babánk lesz, amit sajnos augusztusban el is veszítettünk, nem fejlődött tovább, s műtéti uton kellett véget vetni a terheségemnek. 1hónap pihenés után újra terhes lettem. Most az ultrahangon kiderült, hogy a petezsák mellett 2lutheinciszta is van. Kedden kell mennem vissza kontrollra. Az lenne a kérdésem, hogy járt más valaki is így? Nagyon el vagyok keseredve, mert nem tudom, hogy mire számíthatok. Aki járt ilyen cipőben, vagy tud erről valamit, kérlek írjátok meg.
További ajánlott fórumok:
- Ilyen érték mellett van esély, hogy baba van a petezsákban?
- Infraszauna! Milyen gyakran érdemes menni? Fogyózók, valaki fogyi mellett járt infraszaunába? Hatása?
- A Mogyoród melletti Univerzoo-ban járt már valaki?
- 9 hetes kismama vagyok. Ma voltam UH-on, a baba mérete rendben. Viszont a petezsák mérete, 7w6d. Járt valaki így?
- Szakközép dilemma: Athéné, Atalanta vagy Minerva? - Mindenkinek, aki döntött valamelyik mellett, vagy aki járt ide!
- Hogyan lehetek jogosult a 2. baba után a GYES mellett CSED-re, és GYED- re, ha már lejárt időközben a munkaszerződésem?