Szakközép dilemma: Athéné, Atalanta vagy Minerva? - Mindenkinek, aki döntött valamelyik mellett, vagy aki járt ide! (beszélgetős fórum)
ÍRJATOK !!!!!
Ma estig el kell, hogy döntsem!!!!
Sziasztok!
Pár napom van arra, hogy eldöntsem, melyik iskolába fogok járni az elkövetkezendő 1 évben!
Protokoll-ügyintéző felsőfokú szakképzésre szeretnék járni (1év)...
Interneten jelentkeztem a Minervába, már ki is küldték a beiratkozáshoz szükséges infókat (Aug. 10-16)..Viszont a napokban utánanéztem fórumokon, és elég sok rosszat hallottam róla, amiért félek belevágni..(1 államilag támogatott szakképzésre jogosultak az emberek 22 éves korig)
Az okok amiért elbizonytalanodtam (fórumokról):
- Kezdő suli
- Sokan mondták, hogy a tanárok nincsenek még tisztában a tanagyagokkal...és úgy kellett vizsgázniuk, hogy nemtudták mit fognak kérdezni, aztán kiderült, hogy a féléves anyagnak köze se volt a vizsgaanyaghoz!
Érdekelne, ha közületek járt valaki a 3iskola valamelyikébe, milyen tapasztalatokkal végezte el azt (vagy miért nem végezte el)...
Illetve, ha valaki már jelentkezet, miért pont azt a sulit választotta!
Ha a Minerva tényleg ilyen rossz, akkor el lesz felejtve!
Marad az Athéné és az Atalanta...Melyik a jobb?
(Az Atalantát szintén nagyon reklámozzák, az is új, hogy még reklám kell neki???)
Írjatok! Nagyon fontos lenne!
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- A tudományról mindenkinek, mindenkivel
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Egy férfi, aki mindenkinek udvarol