Peteérés menstruáció után (beszélgetés)
Szia!
Nekem a progeszteron szintem volt 28 helyett 12. Kaptam Clostybegit tablettát, és felkerestem egy dokit akit ajánlottak.
Állitólag megvan a megoldás. Ahogy teherbe esnék, rögtön lőnöm kell magam valami... Clexane-val. Jó lenne már ott tartani, hogy megvegyem :)).
Neked pontosan mi volt a baj? És mi volt rá a megoldás?
Sziasztok!
Új vagyok még itt... Agnica, szerintem csináltass egy hormonvizsgálatot. nekem is ez volt a bajom.
Köszönöm! Én titokban remélem, hogy az vagyok...
Akárhogy is, sok sikert! Ha terhes vagy, akkor nagyon nagy kalappal!!!!!
Bizony teherbe lehet esni!!!!!!!!!!! Itt szuszog mellettem, a múlt héten volt 3 éves!!!!!
Nekem mindig mensi után 7-9 nappal van peteérésem.
Ja és a barátnőm 9 éves lánya mensi alatt készült....gondolták azért a nászéjszakát már mégiscsak rendeltetése szerint használják mensi ide vagy oda, de legalább nem kell vigyázni....hát volt meglepi egy hónap múlva :)))
Köszönöm az együttérzést, majd jelentkezem!
Türelem! Tudom, hogy nehéz, főleg, ha már vetéltél. Nagyon tudom, mi játszódik le benned. Irj majd, hogy mi van! Puszi
Még várok pár napot. Egyébként október 13-ra.
Tesztelj egyet! Akármi is az eredmény, legalább megnyugszol. Mikorra várod a menstruációd?
Soha nem hőmérőztem, nem is fogok szerintem, nem a minden áron teherbe esés miatt aggódom, ugyanis a negyedik baba lenne, ha tényleg lenne, bár nem lenne gond. Márciusban volt egy vetélésem,ami nagyon megviselt. Van egy kis hormonális problémám, s nem szeretnék újra elvetélni, a melleim meg feszülnek.
Én estem teherbe, de sajnos elvetéltem. Nekem viszont valami vérproblémám van, ami miatt folyton elvetélek (legalább is utoljára ez a verzió állt).
hőmérőzöl? Vezetsz valahol diagramot? Igazából én sem vagyok nagy agy ebben. Ha már erről beszélünk: egy nőgyógyász azt válaszolta, hogy ovu előtt a hő megemelkedik, majd hirtelen leesik, ezután újra megemelkedik. Tehát az együttlétet melyik napra időzitse az ember? Persze tudom, ne görcsöljünk rajta, de sokaknak sok tényező nem teszi lehetővé, hogy ne görcsöljenek, és mint tudjuk a petesejt 24 órával áll a "kis jelentkezők" rendelkezésére.
Lehet h itt nincs ilyen, de 10000%, hogy van olyan nő, aki mensi után lett terhes.
Tudom az elméleti dolgokat, peteérés, nyálkahártya vastagság,stb., főképpen az érdekelne, hogy esett-e vki ebben az időszakban teherbe...
A méhnyálkahártya vastagsága a beágyazódáshoz kell, amire van 10-12 napja, hogy leérjen.
Nekem a 16.napon volt peteréésem, és meg is fogant a kislányom.
Nekem is, és mindig vannak tüneteim hozzá, mint pl. nagyon bőséges váladékozás. De augusztusban is, meg szeptemberben is ez a bőséges váladékozás egy héttel a menszi után jelentkezett, s pont akkor voltunk együtt, védekezés nélkül, ezért érdekelne igazán.
nekem a mensitől a 10-11. napon van
Mégis valaki mensi alatt esik teherbe. :)
Nekem a menstruáció első napjától számitott 9-10. napon szokott lenni.
előfordulhat, de szerintem ez nagyon extrém helyzet.A menstruáció után 1 héttel, még nem elég vastag a mnyhártya, hogy peteéré legyen
Szia!
Lehetséges, de ritka.
Minden lehetséges, akár menstruáció alatt is.
Sziasztok! Lehetséges-e peteérés a menstruáció első napja után egy héttel?
További ajánlott fórumok:
- Ha nincs peteérés, akkor is lehet normális menstruáció?
- Probléma lehet, ha menstruáció előtt 5 nappal van peteérés?
- Ha van menstruácóm, akkor biztos, hogy van peteérésem is? (PCO)
- Ha nincsenek menstruáció előtt tüneteim (görcs, mellfeszülés, puffadtság stb.), akkor peteérésem se volt?
- Lehet egy nőnek akkor is peteérése, ha nincs rendszeres menstruációja?Tapasztalatok?
- Ha valaki méhét kiveszik, de a petefészek marad, akkor van peteérés is? Van menstruáció?