Pénzügy-Számvitel ügyintéző képzéssel mennyi esélye van az embernek elhelyezkedni? (beszélgetős fórum)
3. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 11. 17:15
Családi okok miatt csak 4 órás munkát tudok vállalni. Azért vágtam bele a képzésbe, hogy javítsam az elhelyezkedési esélyeimet. Nagyon megtetszett a suli és a könyvelés - úgy alakult, hogy nem is kellett keresnem, engem kerestek állásajánlattal. :)
Nézz körül állásportálon, mennyire keresnek a lakóhelyed környékén ilyen végzettséggel! Jó támpont lehet. De könyvelőirodákban szinte mindig jól jön egy analitikus könyvelő. :) Hajrá!
2. 9b10f3d7ff
2023. máj. 11. 16:18
Ha jó iskolában végzed el, érdekel is, önállóan tudsz dönteni, gondolkodni, erős a felelősségérzeted, nem ragadsz le, mindig képzed magad, megéri, jó az elhelyezkedési esélyed.
2023. máj. 11. 15:50
Érdeklődni szeretnék, mennyire könnyű elhelyezkedni ebben a szakmában? Esetleg tapasztalatokat ,személyes véleményeket is szívesen elfogadok. :)
További ajánlott fórumok:
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Csecsemőgondozói felsőfokú szakképzéssel hol lehet elhelyezkedni?
- Mi a véleményetek a pénzügy-számviteli ügyintéző szakról OKJ-s képzés keretein belül?
- Ifjusági és gyermek felügyelő OKJ képzéssel milyen téren lehet elhelyezkedni?
- A szociális és rehabilitációs szakgondozó képzéssel milyen munkaterületen lehet elhelyezkedni?
- Pénzügyi és számviteli ügyintézői végzettséggel hol tudok elhelyezkedni?