Pénzt szednének a Budapest szó használatért, véleményetek? (beszélgetés)
Javaslom, olvass el megis egy cikket ezzel kapcsolatban, h tudd, mirol van szo!!!
Kozel 750 e. ft- ot kellen fizetnie egy cegnek, ha hatarozatlan idore szeretne hasznalni a Bp. nevet valamilyen formaban! Azert nehogy azt mondja mar nekem barki, hogy ez normalis?!!!!
Annyira nem fontos, hogy az internetet böngészve keressem a mai hírt. Képzeld, nálunk tök régi dolog, hogy nem használhatja mindenki kénye-kedve szerint a város nevét. Az elképzelés nekem nem olyan új, mint pl. neked.
És csak úgy mellékesen, Dew-inak sem a békaemberek az informátorai, csak viccelődött.
Akkor jo.
Mondjuk 2 oraval ezelott meg azt irta a 10. hsz- ban, hogy nem erdekel a dolog! Ahhoz kepest?!...
Magyarul lényegében védjegy lenne, és csak akkor lehet forgalmazni, ha fizettek érte...
Például lásd londoni, párizsi, római, velencei stb. selyemkendők... Így érthető.
Nah, éppen ez az, ami érdekes lesz ebben - valószínűleg...
Akinek majd van pénze erre, az majd használhatja - bármire.
Csak, ha nekunk ahhoz meg vannak a kapcsolataink, h kulfoldi magyarokat, vagy kulfoldieket "iranyitsunk" ide az orszagunkba, akkor miert jo ezt ellehetetleniteni?
Kulonben pedig: minden ceg elindul valamikor, valahogyan!
Nem ertem ezt a hozzaszolasodat...
A Stolwerck mégis leadta a jót.nevet.
Nem írom ki,még rámverik a 10-20 misit :-)
Nincs új a nap alatt, Európa számos országában rég bevett szokás.
De ha ez együtt jár azzal, hogy eltűnnek a Belvárosból a gusztustalan faragványok, meg Budapest feliratú pólók és egyéb vackok, akkor kifejezetten örülök neki.
Végül is nem fontos. google-ban nem találtam, bizonyára nem jó szavakkal kerestem, de annyira nem izgat.
Máshol már rég engedélyköteles a város nevének használata, szerintem nem nagy cucc.
Látod,pont erre gondoltam!
Máshol fizetnének a reklámért,nálunk ezt is fordítva csinálják. Én is dobok.. .
Kasza lenne...
Bocsi! :)
Ez most komoly?
Adnék még ötleteket: most jön az olimpia: szedjünk pénzt az ország nevéért is!!! Mekkora kaszalenne! :)
Hát most komolyan.. Nonszensz!!!
Hat, en dobtam egy hatast! Eppen most alapitottunk egy ceget, amely utaztatassal foglalkozik, reklamozna Budapestet, jonnenek a kulfoldiek es kulfoldon elo magyarok orszagunkba stb. Olyan nevet talaltunk ki, amiben szerepel a Budapest. Azonban ma emiatt ugy dontottunk nevet valtunk!
Szomoru ez az egesz! Eppen, hogy tamogatni kellene azokat, akik reklamozzak Budapestet!
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Budapest legjobb/legszebb pénztárcakímélő randihelyei
- OTP-ből szeretnék pénzt befizetni egy Budapest Bankos számlára. Mennyibe kerül az utalás?
- Online pénztárgép használata masszőröknek szeptember végétől.
- Tudnál budapesti szálláshelyet saját jacuzzi használattal?