Pénzt adni esküvőre poénosan (beszélgetős fórum)
Fényképalbum
Esküvői dizájnos fényképalbum, minden kép helyére egy - egy papírpénz dugva
Mi építkezés előtt álltunk az esküvőnkkor.
Ezt kaptuk a barátainktól: vödör, tele sittel, amibe el volt rejtve rengeteg kis kindertojás-dobozka benne a pénzzel. Mellé kaptunk mini kerti szerszámokat, amivel kibányászhattuk a sok-sok dobozkát. :)
Méz: hogy a mézess hetek sokáig tartsanak, mágnes: hogy a vonzalom sose múljon el, ragasztó, madzag: ha eltörött, ha elszakadt még akkor is menthető, nagyító: hogy társatokat mindig többnek lássátok magatoknál, cumi: a gólyára semmit ne bízzatok mindent magatok csináljatok, kaparós sorsjegy: ha már csak a vak szerencsében bíztok.
Iránytű: hogy a helyes utat megtaláljátok.
Találtam bigyóshop-on szexcsengőt. Baromira tetszik, viszont elég vallásos a család. :DD
Vajon csak nekem lenne poén??? :))
hehe.
:)
Huu ez tetszik!! :)
És még miket teszel a dobozba?
Nézd meg a linket, nem hétköznapi, egyszerű, kreatív, egyedi. Én is esküvőre készülők, tuti ezt csinálom meg, csak annyi különbséggel, hogy az ifjú pár képét fogom a dobozra rádolgozni. :-)
Egyikőjük sem dohányzik :)
Lehet ez a poén marad. Betekerem cigipapírba, visszateszem a dobozba, és a dobozt még ezerszer becsomagolom... és beleteszem még vagy 4 dobozba :)
Sziasztok!
Mi úgy kaptuk meg a pénzt,h egy len anyagból egy zsák,rá egy dollár jel,ebben rengeteg 200ftos /papír../,de fele fénymásolt,fele igazi..nem kis munka volt kiválogatni.
Persze profin meg volt csinálva,a kiadás dátuma a lagzi időpontja,férjem arca volt rámásolva....tehát minden apró részletre odafigyeltek.
"cigisdobozból cigit kivenni, kiszedni a dohányt és beletenni a cigipapírba a pénzt"
na én ezt tutter elszívnám az asztalon állva pezsgősüveggel a kezemben xD fotó, fotó xDD
További ajánlott fórumok:
- Mennyi pénzt szoktál adni a háziorvosodnak, ha házhoz hívod?
- Orvosnak mennyi hálapénzt illő adni?
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Esküvőre pénzt kér a pár. Mennyit tennél a borítékba, ha családostól mész?
- Esküvőre vagyunk hivatalosak és pénzt szeretnénk ajándékba adni, tudtok valami ötletes megoldást?
- Esküvőre pénzt adnék, de miben?