Pénzgondokkal szenvedők fóruma (beszélgetés)
Bocsánat, a technika ördöge szivat, fogalmam sincs, hqogy keurültem erre a fórumra, nem ide szántam.
Még egyszer elnézést.
Sziasztok!dehogy oldodtak meg,csak dolgoztunk rajta,hogy jobb legyen.valami átalakult,de tele van a hocipom!ami viszont tény,hogy már 30 éve én kezelem a családi kaszát-ezek szerint rosszul-és most januártol mindent, cakkom-pack átadtam a férjemnek!nekem elegem lett teljesen!majd meglátjuk mi lesz...
Amugy mindenkinek boldog és pénzesoben gazdag uj évet kivánok!
Sajnos nálam nemoldódtak meg a gondok, csak szaporodtak és már odáig jutottam hogy időm sincs netezni.
Ha esetleg valaki jár erre:Boldog újévet kívánok!
nem akarom elkiabálni...vagy mások szívét fájdítani...de jó úton haladunk talán...
az év első fele sok jóval kecsegtet....ha minden terv szerint halad,akkor nagy gondokon leszünk túl!
tartsatok ki ti is....megéri!
hogy megoldódott?????????
most kezdődik igazán:((((((((((((((((((((((((
Megoldódtak a gondok?
Kihalt ez a topik:)
annyira össze kéne szedjem magam:((((
de most nem megy:(
feketébe öltözött a lelkem:((((
kb ugyanaz.. :(:(:(
elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!
sziasztok.
magam alatt vagyok:(
ez a sok szarság kikészít lassan,mindig van valami,nem lehet egyedül megoldani mindent...de Apa..hát ő most nem játszik..valahogy túl nagy lett a távolság köztünk:(
pénz,pénz,pénz...még hogy nem boldogít.....hát engem boldoggá tenne,az biztos:(
További ajánlott fórumok:
- Mit éreznek a túlsúllyal szenvedők?Lelki folyamatok....
- Titkos kapcsolatban szenvedők, szeretők, beszéljük meg az örömünket, bánatunkat!
- MPS (Mitrális Prolapszus Sindroma)-ben szenvedők írjatok!
- Van, aki nagyon depressziós közületek, bipoláris zavarban szenvedők?
- Osszunk meg egymással jó tanácsokat, kezelési technikákat a Psoriasis vulgaris (pikkelysömör) betegségben szenvedők segítségére.
- Szív-érrendszeri betegségben szenvedők akik már régóta szedik az omega3-at, halolaj kapszulákat, mik a tapasztalatok?Van valamilyen változás