Pénz, hajtás, földreesés. Vélemények? (beszélgetés)
Midenki követ el hibákat, ki kisebbet, ki nagyobbat. Van aki észreveszi, és VÁLTOZTAT, van aki észre sem veszi és újra elköveti.
Te hibáztál, nem kicsit.
Ülj le egy papírral és tollal a kezedben és vedd sorra, az elejétől, hogy mikor mit hibáztál, és kellett volna másképp.
Vannak alap dolgok, amiket eleve nem szabadott volna megtenned, ilyenek pl. a bosszú -főleg ártatlanokon, akikben ki tudja milyen sebeket ejtettél-, az ivás, a kibeszélés... Ilyeneket Ember nem csinál! Többet ne tedd te se! De ezek csak a jéghegy csúcsai voltak.
Lehet, hogy eleve nem vetted észre, hogy nem illetek össze, ezért egyszerűbb volt a másikat hibáztatnod, mint neked változnod, vagy lezárni békésen.
Te azt csináltad, mintha én káposztás tésztát szerettem volna főzni, de csak almát kaptam volna a boltban, de azért lereszeltem, megfőztem ahogy kell, aztán szidtam mindenkit, hogy szar lett a káposztástésztám, leittam volna magam, stb... Mit gondolnál egy ilyen emberről??? Na, te ezt csináltad!
Nézz tükörbe, aztán húzd ki magad, és legyél Férfi!
Szerinted akkor miért csináltam mindazt amit akartam adni? :)
Szinonima....
Rendben.
További személyes kérdésekre nem válaszolok, mert a fórum rólad szól. Maradjon ez így.
Sok sikert!
Azt hiszem a személyes kérdéseid nem helyén valóak, mert nem én vagyok a fórumnyitó. Mert gyökeresen másként élem meg az életet.
De tiszteletből válaszolok: De! Van magánéletem, aminek szereves részei a férjem és a gyermekeink. Ha valami probléma merülne fel, nem kezdenék egy pasival távkapcsolatba, hanem leülnék és szépen rendeznénk a vitás helyzetet. De ő sem szaladna kocsmába és panaszkodna, hanem főzne magának egy kv-t, elszívna egy cigit és azt mondaná, hogy beszéljük meg MI.
Na itt kezdődik a probléma.
Ez tudod félremagyarázás.
Az, hogy valakinek tetszeni szeretnék, vagy az, hogy megfelelni, ahogyan te fpogalmaztál "túltolni" köszönő viszonyban sincsenek egymással!
Ha neki a piros bugyi tetszene rajtam, de kéket vennék, fel, nem lennék sem én sem ő agresszívebbek, nem lenne probléma, nem keresne más nőt, vagy én pasit, stb....
Valahogy nagyon rosszul kezeled és érted a dolgokat.
Szerintem menjél aludni,fáradt vagy már..
Holnap okosabb leszel.
Te magad írtad magadról:
"Közben átmentem egyre agresszívvebb formába"
Határozottan nem szeretnék megfelelni a páromnak!
(persze vannak női praktikák és trükkök, de ez nem a fórum témájába vág)
Olyan szinten amit te írsz, senkinek nem szabad és nem is kell megfelelni a társának, párjának. Ha megfelelési kényszer van, akkor (ugye olvastad a jelentését), régen baj van.
Ennek melyik része utal rám?
Csak azért mert a (volt) párom felé semmiféle dühkitörést nem csináltam, sőt inkább zárkózottságot, mert falat építettem magam köré.
Az h önigazolást vártam, azt tudom, mert tisztában vagyok vele h az ő igazolására vártam, sőt a hangosabb szavára. Te nem akarsz megfelelni a párodnak?
Fogalmad sincs mi az,ha valaki igazából a padlóra kerül.
Mit mondjon az, aki elveszítette a gyerekeit, a házastársát akit imádott, amikor kihúzták a házat a lába alól? Ez megtörtént, itt olvastam az életét, és a fájdalomtól megerősödve újra kezdte. Felállt, nem hibáztatott senkit, még Istent sem, hogy mindent, és mindenkit elvett tőle.
Most gondolkodj el, a te életed fájdalma is ekkora? Mindenki a sajátját cipeli, fáj persze. De gondolj bele mások fájdalmába, életébe is, és talán meglátod, hogy a tiéd nyomorod eltörpül mellette.
A kocsma, a kocsma haverok nem visznek előre az biztos. Egy jó barát felnyitja a szemed, nem röhög a hülyeségeiden.
Olvasgass, ha már csak a szót ismered és azt másra akasztod, olyanra, akit szerettél....
Nyomtasd ki a hozzászólásaidat és mutasd meg a pszichológusnak. Kérdezd meg szerinte milyen jellemre utal egy ilyen ember írása.
Akkor mit is szeretnél, ha nem önigazolást?
Ha hagyjuk már és ennyire lényegtelen, akkor minek is a fórum a gerinctelenségedről egy másik emberrel szemben, akit valaha szerettél?
Szívesen,és azt tanácsolom,szedd össze magad,próbálj megváltozni,hidd el ha nagyon akarod sikerül.
Csak magad oldhatod meg.,kérdezhetsz itt bármit,kaphatsz ilyen meg olyan tanácsokat.
De változtatni csak te tudsz.
Kedves Vivo44 :)
Látom a lényegen lovagolunk :)
A nárcisztikus személyiség nem egyenlő gyenge jellemmel. Hova menekülnék? Hogy oldhatnám én ezt meg? Sehogy. Szégyellem a pofámat is, hagyjuk már.
Nem 31-es vagyok, hanem van nevem itt, ahogyan neked is.
S te írsz tiszteletről...:D:D:D
Nem dühös vagyok, csak neked fáj a leírt igaz szavak.
Nem, nem hiszem, mert minden ember legalább egyszer 30 éves koráig volt padlón. Nem azt a megoldást választotta sokunk, hogy igyon, vagy depis legyen, vagy agresszor.
Hogy miért tetted? Mert egy nárcisztikus személyiség és gyenge jellem vagy a leírtak szerint, aki nem megoldani akarja a vele szembe érkező problémákat, hanem elmenekülni előle.
További ajánlott fórumok:
- Bolti virágföldben találtam egy kis gyökeret, melyen volt egy kis hajtás, milyen növény lehet?
- Szobanövény hajtások
- Nem hoz új hajtást a zamioculcas virágom! Mit tegyek?
- Letört egy nagy hajtás a futómuskátlimról, ami tele volt új bimbókkal. Megmenthető v. hogy, le lehet gyökereztetni?
- Akácfa friss hajtásait hogy lehet kiírtani?
- Hogyan kell hibiszkuszt metszeni, hajtást gyökereztetni?