Peg Perego Pliko P3 babakocsi (beszélgetés)
Köszi szépen! Vettem már pár dolgot neten, és igazad van utána kell jól érdeklődni a dolgoknak!!!
Sajnos vannak ilyen emberek!
Aukciós oldalon mindenre kérdezz rá, hogy tényleg olyan-e mint a fotón, mert járt úgy ismerősöm, hogy kifizette és szemetet kapott, mert nem is arról a kocsiról készült fotók voltak felrakva.
Nem okoskodni akarok,csak felhívni a figyelmed vam ilyen is.
Köszi az infót!
Már nézegettem ott is, és tényleg vannak jók.:-)
A teszveszen is vannak alig használtan jó árban.
Én ott vettem a harmadik gyereknek, használtuk és még jól el is tudtam adni. Nem érdemes újat venni, ha használtan is kifogsz egy szuperjót és még spórolhatsz is.
Szia!
Ha esetleg majd utána tudsz nézni, ott mennyibe kerül a komplett szett, írd már meg légyszíves!
Köszönöm szépen!
Köszi szépen!
Sajna nem Bp-i vagyok,Hajdú-Bihari. Van esetleg internet címe ennek az áruháznak?
Szia Enissa!
Milyen üzletet ajánlottál? Interneten megtalálom?
Ott van lehetőség komplett szett megvásárlására is? Mit jelent a sokkal olcsóbb? Tudsz konkrét árat?
Köszönöm.
Jó és strapabíró babakocsi. A huzata nem vékony, nem engedi át a szelet. Hároméves korig bőven használható :)
Nem tudom hol élsz, ha Bp-i vagy környéki, érdemes benézned a Soroksári úti kifutótermékek áruházába, sokkal olcsóbban megkapod.
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni ezzel a fajta babakocsival kapcsolatban!!!
Kinek hogy vált be? Mik a jó és kevésbé jó tulajdonságai?
Valamint az Espiro Vector 3in1 fajta babakocsival összevetve melyik a jobb, melyik milyen?
Köszönöm szépen előre is!
További ajánlott fórumok:
- Peg Perego Aria babakocsival kapcsolatos őszinte vélemények-kritikák érdekelnének. Könnyű babakocsit keresek a félévésemnek.
- Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Peg Perego babakocsikkal kapcsolatban?
- Peg Perego Skate babakocsihoz hol tudok adaptert venni?
- Peg Perego Pliko babakocsit használ valaki? A gyári lábzsákja elég meleg télre? Vagy kell plussz téli zsákot venni hozzá?
- Használ valaki Peg Perego Venezia babakocsit?
- Peg Perego Pliko babakocsit használók. Tapasztalatok, vélemények? 1 kézzel tolható?