Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Peg Perego babakocsikkal kapcsolatban? (tudásbázis)
Örülök, hogy ez a véleményed.Pont azokat a lényeges dolgokat emelted ki amire kivácsi voltam.
Én sem szeretném lecserélni, mert kinövi hamar, és ez volt az én meglátásom is, h ezek nagyobb típusú kocsik. A súlyától meg majd edződök, az áráról nem is beszélve!
Köszi, h írtál!
Az egyik legjobb márka.Elég magasak, hogy a baba ne a kipufógógázt szívja be közvetlenül. A nagykerekűek nagyon komfortosak is a babáknak. Emeletre ha nincs lift, akkor jó nehéz felcipelni
és figyelembe kell venni, hogy csomagtartóba mennyire fér be. Egyébként figyeltem sok márkánál már a 6 hónapos baba lelóg a kocsiból mi viszont 3 éves koráig tudtuk használni, hogy nem lógott le a gyereklába, kényelmesen tudott benne aludni. A perego Ariát használtuk szaladgálósnak, mert az könnyű s könnyen összecsukható, viszont annak rövid a lábtartója, illetve szinte nincs. Én csak ajánlani tudom minőségben és komfortosságban. Az ára az bizony sok.
Nekünk pliko p3 volt-jó drága. Szerettem, de nem voltérdemes megvenni, amikor a csemete kinötte csak kerülgettem a feleslegessé vált alkatrészeket. Kicsire össze lehetett csukni, ami jó volt, mert kicsi a csomagtartónk is. Most egy pierre cardin esernyőkocsink van nekünk is, ami elég "fapados" a Peg Perego-hoz képest.
Használtan még mindig drága. A nagy kerekű kocsikkal az a baj, hogy nem bolyósíthatóak, és nagyon nehéz kanyarodni velük. Mi 2 hétig használtunk egyet, elég macerás volt.
Én is olyat nézegetek, aminek nagy kereke van és a villamossín veszélye engem sem fenyeget!
Igazad van, sajna elég drágák,de azt hiszem e mellett a márka mellett fogok dönteni, aztán meglátom.... :-)))
A nagyobb kerekű talán jobb - legközelebb én is nagyobbat veszek.
Viszont a peg peregómat sokkal könnyebb volt tolni, mint az ugyanolyan szerkezetű pierre cardint - ahhoz már izom is kellett :)
További ajánlott fórumok:
- 3kerekű babakocsival kapcsolatban mi a véleményetek, tapasztalatotok?
- Peg Perego Aria babakocsival kapcsolatos őszinte vélemények-kritikák érdekelnének. Könnyű babakocsit keresek a félévésemnek.
- Adbor Arte vagy Adbor Zipp babakocsival kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata?
- Tapasztalatok Kunert babakocsival kapcsolatban
- Baby Design Sprint plusz 3:1 multifunkciós babakocsival kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Mik a tapasztalatok Easy go gtx 3.0 babakocsival kapcsolatban?