Pattanásos arc ápolása: Miután bekentem az arcomat aloe verás géllel, utána milyen hidratálót használjak? (tudásbázis)
Szia!
Szerintem próbáld ki, hogy csak az aloe verát használod, és utána nem kensz fel mást. Ahhoz, hogy lásd mennyire válik be a bőrödnek, az kell, hogy csak 1félét használj. Amúgy sem jó keverni nagyon a dolgokat, többet árt mint használ. Ha ez beválik, lehet másra szükséged sem lesz. Ha nem elég, majd használsz mást. Remélem bejön:)
Sziasztok bocsi hogy nyitok még egy topicot!
A kérdésem az lenne hogy miután bekentem az arcomat aloe verás géllel, utána milyen hidratálót használjak??
Van egy Garnier Pure Hidratálom: agyag,cink, és anti bakt. hatóanyag van benne. Amikor bekenem vele akkor csipi az arcomat mint az őrült. És nem tudom hogy ez a jobbik vagy az amelyik nyugtatja az arcbőrt.
Akkor van még egy Garnier Pure A szalicil savval és cinkel.
egy Garnier Sensitive bőrnyugtató növényi kivonatokban és E vitaminban gazdag.
meg egy Eucerines hidratáló 2% tejsavval hatóanyagként...
Valaki segitsen melyiket használjam. köszi előre is
További ajánlott fórumok:
- Teafa olaj. Ki hogyan használja pattanásos arcbőrre?
- Zsíros pattanásos bőrre milyen tusfürdőt vagy szappant használjak?
- Milyen alapozót használjak, ha az arcom fényallergia miatt csúnya hepe-hupás, pattanásos?
- Milyen krémet használjak a pattanások eltűntetésére?
- Tanácsokat kérek 40 feletti bőrápolásra. Mikor milyen krémet használjak? Ránctalanítót, hidratálót... Egymásra is kenhetem?
- Szeretnék tanácsokat kérni, hogy milyen krémet használjak a combomra benől a szőr, és pattanásos?!