Pasik, hogy viszonyultok az alábbi helyzethez? (beszélgetés)
Holtig tanul az ember, mégis bután hal meg. Mindenesetre jóval több női prostituált hirdeti magát a neten mint férfi. Végül is... érthető. Szóval én nem tennék egyenlőségjelet a női és a férfi esélyek közé, ami a szexpartner szerzést illeti.
Azért arra a női szexturizmusra kíváncsi lennék!
Lehet AIDS-et szerezni!
Szoval te mar vegigb.tal 100 evet. Elismeresem.
Nem minden feri egy olyan egyugyu taho, mint te, aki csak a farka utan megy, es szamukra egy parkapcsolat nem azt jelenti, hogy van otthon punci. A ferfiak is emberek.
százhúsz éve ilyen is volt..-))
"Nagyon szeretnék már pénzt szerezni hozomány formájában, lehetőleg sok pénzt.
Egy feleséget is szeretnék, az se baj ha csúnya, de egyelőre a pénzszerzést előtérbe helyezem"
Van mindenre példa és ellenpélda.
Írtam egy okot ebben a hozzászólásban. Rólad nincs véleményem. Nem ismerlek.
Egy biztos. Azoknak a nőknek akik hagyományos, tartós kapcsolatot szeretnének, azoknak nem előnyös, hogy manapság ennyire könnyű nőt szerezni szexre. Emiatt egyre kevesebb férfi érzi szükségét elköteleződni. Miért is tenné? Jóval könnyebb most szexhez jutni mint 50 vagy 100 éve, de egyesek tudom ezt vitatják, pedig így van.
Rólad nem is beszéltem :DDD
Általánosságban fogalmaztam. Nem mondtalak r.bancnak sem.
Szerintem nagyon el vagy te tévedve.
Azért, mert egyszer valakitől csak szexet akarok, még nem vagyok könnyen kapható. Fogalmad sincs, hány férfi volt eddig az életemben és hányszor voltam valakivel kapcsolaton kívül együtt, tehát attól, hogy egy lány egyszer, vagy kétszer életében csak szexet akar, még nem lesz r.banc. Kicsit prűd a gondolkodásod. Amúgy meg Ölelés jól írja, a szex biológiai szükséglet és igen, a nőknek is. Régen sem kívánták kevésbé.
Ok. Szerintem romlott a helyzet, de elfogadom, ha szerinted nem.
Szerintem tényleg nagy a különbség aközött ami mostanság megy és aközött ami anyámék, nagymamámék idején volt. És tudom azokban a korokban is sok könnyű nő volt, mint minden korban.
Ok, ne vitatkozzunk ilyen butaságokon, te úgy látod, én meg így.
"A 90-es években még nem lehetett 1-2 randi után szexhez jutni, csak nagyon ritka esetben.
Én Budapest belvárosában éltem a teenager éveim, mondjuk a hetvenes évek elején..
Akkor is voltak ilyen meg olyan lányok, és most itt nem pénzért curvákról beszélek.
Amatőr kislányokról, normál családi háttérrel, akiket már akkor sem volt nehéz ágyba vinni.
a fiatalokat már akkor is főként a sex érdekelte, ami egy teljesen természetes élet része volt.
Olyan érzésem van most, mintha 2 Magyarország létezett volna, az egyikben te éltél, nekem meg maradt a romlott másik fele..-))
Már csak tudod :)
Nincs jelentősége a téma szempontjából, de valamiért úgy alakult sok nő vonzónak tart.
További ajánlott fórumok:
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Nekem kellene máshogy viszonyulnom a párom exéhez fűződő viszonyához?
- Én és ahogy a lányom viszonyulunk egymáshoz...
- Ti hogy viszonyultok közösségben a bőrbeteg emberekhez?
- Ti mint nők, mit szólnátok egy hasonló helyzethez?
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?