Párunk visszavonzása a Titokkal (beszélgetős fórum)
Elméleti síkon foglalkoztat a dolog.... Sokat olvastam a Titkot és más hasonló könyveket!
Ez a párunk visszavonzása dolog több helyen, fórumon is foglalkoznak vele, hogy működik-e, ez keltette fel az érdeklődésem, ezért tettem fel a kérdést, hogy kíváncsiságom kielégítsem! Egyes könyvek és fórumok azt mondják nem lehet, mások, hogy igen... Szóval ez tűnik a legvitatottabb dolognak... Ezért érdekel, hogy kinek sikerült, és ha igen hogyan....
Egy kis segítség a negatív dolgok kizárására... :) Ma találtam! Talán segít neked is. Én kigyűjtöttem belőle azokat, amik nap mint nap jól jöhetnek!
Titokkal?
Nem lehet értelmes felnőtt emberek módjára rendezni? Ha nem működik, ha már nem szeret, akkor miért üljön melletted, hogy nap nap után arra emlékeztessen, hogy nem szeret??? Ha meg csak egy rázós korszakba léptetek bőven elég ha őszintén beszéltek és mikor szükséges teret adsz a másiknak. Aki menni akar, azt a kerítés sem állítja meg, aki meg maradna, arra póráz sem kell!!!
Hosszú évekig, évtizedekig nem foglalkoztunk a gondolatainkkal, a szüleink sem az övéikkel, főként, ami esetleg el is hagyta a szájukat... idő, mire szokásoddá válik nem beszélni róluk. Majd apránként szokásoddá válik nem is gondolni rá.
Én azt vettem észre, hogy időnként kényszeresen osztanék meg dolgokat másokkal, mert számomra hír értéke van.. a negatív dolgoktól elveszem ezt a hír értéket, nem mondom, és nem gondolok rájuk. Persze, néha bevillannak, akkor jön a "jolly". Kiragadok egy olyan meghatározó, nagyon jó, nagyon könnyen visszahozható élményt, amit azonnal beemelek a negatív helyére. Mindegy, ha "nem témába vágó". Nekem egy római vakáció és az ottani egyik pillanat az, amit bármikor TUDATOSAN be tudok rántani, és kibillent a negatív gondolatok közül. Tudom, miről írsz, mikor kattogsz, és egyik után visszajön a másik. Jó kis küzdelem, folyamatos gondolatcsere, míg végül szokásoddá válik jó dolgokról gondolkodni. Ezen felül a hálaadás. Míg hálát adsz, nem gondolsz rossz dolgokra. Adj hálát (pl ezen a kapcsolaton belül is) azért, ami már megvan.
Ez egy hosszú folyamat, egyszer csak eljön az, amikor kattan valami, és könnyebb lesz.
Amíg ki nem szakadtam abból a mérgező légkörből, az előző kapcsolatomból, nekem sem ment, sőt, utána sem sokáig. Próbáltam hinni, de a negatív gondolatok felőröltek, nem tudtam szabadulni tőlük.
Szintén hiába olvastam róla, vagy koncentráltam, úgy éreztem minden ellenkezőleg alakul, mint ahogy én akarom. Aztán egyszer csak elegem lett... elkezdtem leszarni, (valójában ott már az életem is elengedtem), és csak éltem.
Szétköltöztünk az exemmel, hazajöttem, és ami munka épp elém került elvállaltam. Szóval sodródtam, közben eleinte még próbáltam visszavonzani az exem, majd egy óriási vita után nem beszélt velem 4 hónapig. Az a 4 hónap volt a sorsfordító. Bár miután újra visszatért még mindig szenvedtem miatta, és vissza akartam kapni, de már kisebb intenzitással. Akkor jött az előbb leírt villanás. Onnantól nem volt megállás. Hirtelen láttam, hogy mindez a sok szenvedés azért volt, hogy most ott legyek, ahol vagyok, és ilyen életre vágytam. Már csak egy aprócska részlet hiányzik, de tudom hogy az is meglesz, amint eljön az ideje. Addig pedig haladok a célom felé.
A vízprogramozást még nem is hallottam! Nem ismertem!
Nekem az a legnehezebb az egész Titokban, hogy a negatív gondolatokat kizárjam! Ezzel nagyon megkínlódok!
Hát... vizet programoztam, leírtam egy papírra, hogy mit szeretnék, részletesen, és egy pohár víz alá tettem. Majd reggel megittam, miközben újra átgondoltam amit a papírra írtam és kértem. Végül hálát adtam.
Volt olyan is, hogy gyertyát gyújtottam, és kértem az univerzumot, hogy legyen újra mellettem, érezze azt irántam, amit én iránta, miközben magam elé tartottam a képét.
Végül pedig az alábbi videó alapján próbáltam bevonzani.
De ezek mind csak mellettem tartották, viszont boldogságot nem adtak. Mint Stephen King regényében, mikor visszatérnek ugyan a halottak, de már nem azok, akik régen voltak. Jól gondoljátok át, hogy megéri-e az egész.
Az a baj, hogy néha nem tudom kizárni a negatív gondolatokat, és a félelmet...
Ezt te hogy kivitelezed?
További ajánlott fórumok:
- Ha nem fizet az ex gyerektartást, visszavonható a gyerek láthatási joga?
- Hogyan lehet visszavonni jelküldésnél a letiltást?
- A Silverlight frissítés után - amit nem tudok visszavonni - összeomlik minden böngészőmön a video streaming oldalak jó része. Mit tehetek?
- Koszorúslány felkérés visszavonása
- Ha bejelöltem valakit ismerősnek Facebookon és visszavonom tényleg látja a visszavonást?
- Ha bejelöltem valakit Facebookon, de visszavonom a jelölést azt látja az illető?