Party szett terhesen (beszélgetés)
Illendo, nanaaaa! Ez a XXI. Szazad!
Mndenekelott, kenyelmes legyen! :)
Ha én lennék terhes biztos tökre mutogatnám a pocakom, annyira boldog lennék:))
[link] nah pl. nekem ez a ruha is tetszik terhes hölgyeknek.)
Nagyon köszönöm a véleményt!
Építő volt!
<3
Csipkét lecseréltem egy muszlinra. :) Vagyis annyira nem is muszlin, csinos darab.
Én alapvetően viseltem már csipkével a bőrt, de hassal már kevésbé szexi!
Pont most írtam NagyPankának, hogy megváltoztattam hirtelen a csipke-bőr összeállításomat! :)
1. Szétrobban a hasamon (nem kismama felső)
2. Úgy néztem ki benne, mint egy rossz ku.va! :)
(szép dolog az önkritika :D :D)
Szia!:)
Küldtem két képet...:)
Feltöltöm az adatlapomra, mert újabban nem enged linket betenni.
Írd le nyugodtan,ha neked nem tetszik, tényleg csak a véleményemet szerettem volna elmondani.
Szerintem a bőr és a csipke nem passzol.
De ez tényleg az én véleményem.
Sokan mondták már! :)
Majd igyekszem büszkén viselni!:)
Tényleg? :)
Köszönöm szépen, hogy a meglátásodat elmondtad.
Mivel viselnéd a bőrnadrágot, ha elegáns összképet akarsz látni belőle?
Tényleg érdekel a véleményed!
Egyébként ne takargasd a hasad, egy állapotos nőnél nincsen szebb :)
És barátkozz csak meg vele, mert ettől szerintem még gyönyörűbb a Nő :)
szerintem vicces....
Főleg csipkefelsővel és platformmal.
De ez az Én meglátásom.
:D
Jajj! Hát erre csak ennyit tudok mondani. :)
Szép remények, eddig alig vártam, hogy a vége felé érjek, de most megmaradnék ennél a méretnél :)
:)
Nálam még az említett teknős effektus nem lépett fel :), akkor még "rosszabb" lesz?:))))
Szimplán az fáj a lelkemnek, hogy gömbölyödik a hasam :D :D
Akkor kérek egy kicsit ebből a meglátásból.
Még meg kell szeretnem a hasam :)
Ilyen nem lesz. A társaságban mi voltunk a kivételek, akik gyermektelenek voltunk vagy vagyunk. De inkább a voltunk a helyesebb. :)
Úgy gondoltam, hogy most fog debütálni a hasam :) - olyan ruhában, amit nem éppen 24 heteseknek terveztek :)
Én bevallom, takargatom...
Mell alatt bővülő, meg lógós felsőket hordok szívesebben.
Nem híztam eddig, csak egy kilót, ugyanazokat hordom, amiket terhesség előtt, a lábaimon semmi nem látszik, így "zavar" egy kicsit a kiálló hasam.
Persze félre ne értsd, imádom már most a babánkat, csak még nem barátkoztam meg, hogy van hasam. :)
ki kell belőle szedni a szóközöket asszem
kismama alkalmi ruha
ez volt a keresési kulcsszó, és képtalálatokban az első kép, amin egy pink és egy fekete ruha van
Ha nincs a társaságban olyan, aki nagyon vágyik babára, és nem sikerül, vagy éppen tragikusan végződő terhessége volt, akkor nyugodtan vedd fel a dögös bőrnacit. Attól hogy babát vársz, Nő vagy... sőt NŐ :)
Ha esetleg van olyan, akinek fájó pontot érint, hogy gömbölyödik a pocakod (és ez fontos, hogy ne legyen ilyen - ha fontos, úgy értem -), akkor inkább válaszd a lenge ruhát, amitől nem olyan szembetűnő, hogy babát vársz.
Én beleestem abba a hibába, hogy sikeresen kihangsúlyoztam a pocakomat egy olyan esküvőn, ahol a menyasszony már évek óta hiába próbálkozott, és egész este, mikor rámnézett szinte sírva fakadt... elég gyorsan hazajöttünk, mert nagyon kényelmetlenül éreztem magam :(
Nem tudom megnyitni... Google keresési eredményeket ad ki :(
Pedig megnéztem volna nagyon...
:)
Aranyos vagy! :)
Felvennék egy ilyet :) Ebben a poci is látszik, de nem túl hangsúlyos, látni a csini lábakat, és nagyon csini.
Szerintem is akkor a bőrnacis változat! :)
Én is azt mondom, hogy mutogasd csak a pocid :)
Legyél csak büszke a pocidra! :)
Jó szórakozást :)
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- 5.hetes terhesen, + teszt és közben megjött... Tanácsot kérnék!!!
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- Aktív kismamák - fitness terhesen is