Párom letiltott a Hoxáról...veletek előfordúlt már hasonló? (beszélgetés)
ő ezt viccnek szánta, őt az zavarja, hogy itt fecsegek és nem vele foglalkozom.
De én szeretek beszélgetni, ismerkedni....mostmár nem témázik ezen...mert elmondtam a véleményemet...
Repülne is a monitor a csukott ablakon,utána meg az uram!
Nálunk is volt már vita a gépezésről oda és vissza,de a mennyiségéről és nem a fórumokról.
Én szerintem egy normális kapcsolatban abszolút nem probléma ha az egyik fél belenyúl a másik táskájába vagy netán a telefonjával szórakozik és ehhez nem kell féltékenység társuljon.
Más:a témanyitó helyében azért elbeszélgetnék a kedves urával ,hogy mégis hogy képzeli ezeket a dolgokat.Elég szomorú ha vki uralkodni akar a másikon.Az ilyen letiltások meg egyenesen nevetségesek.
Még ez a fórum:-DD Kapna az uram ha letíltana hát nem vagyok én neki a gyereke hogy csak úgy letíltson egyenlőek vagyunk!!!
Sokat itt vagyok szinte reggel délben este :-)D azért halad minden :-)
Ő is elvan neki is vannak oldalak amiket néz meg az msn amíg ő beszélget mikrofonon addig én tudok itt lenni:_))
Semmi köze a páromnak ehhez.......ugyan mi baj lehet ebből?
Én sem foglalkozom azzal,hogy ő milyen oldalakon van fenn.
Csak nevetni szokta ezeket az elnevezéseket,mikor valami kapcsán szóba jön,hogy azt beszéltem a "xy65-el",hogy:......
"Párom elment dolgozni, tehát most nyugodtan netezhetek. . ."
Hát ez nagyon komoly! Szerintem itt alapjaiban van gond. Mi az, hogy megengedi-ne engedi?? Nem vagy gyerek, és Ő nem az apád!
Be is ba**na, ha a férjem döntené el!
ezt most elképzeltem.:)
Otthon ültök mind a ketten a gép előtt ki-ki a sajátja előtt és beszélgettek a hoxán:"hogy vagy dágám? , Mi lasz a vacsora? " :DDDDDDDDD
Én még sose néztem bele a férjem telefonjába, ahogyan ő se az enyémbe. Sőt, amikor mondom neki, hogy vegyen ki a táskámból valamit, akkor fogja és odahozza a táskám, nem szeret belenyúlni, ahogyan én se az övébe. Valamikor indítottam fórumot a féltékenységről és annak határairól, érdekes dolgok vannak ott.
A téma törölve, de hogy miért... na mindegy. :)
További ajánlott fórumok:
- "virág"-os dalok, slágerek, könyvek, versek...azaz minden, amiben előfordul valamilyen virág
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?
- Veletek már előfordult, hogy a megszokott összeg sokszorosát küldték ki telefonszálmának?
- Ennek mi lehet az oka?Veletek is előfordul néha?
- Veletek is előfordult, hogy hátrabillent a babátok feje ill. hogy beütötte a fejét a vállatokba? Lett baj belőle?
- Veletek is előfordult már, hogy a füles hang dugóját vmikor a kék, de vmikor a zöld bemenet fogadja el?