Pároddal 5 éve vagytok/voltatok együtt, mit kaptál szülinapodra? (beszélgetés)
romlott túrótortát :)bár az még csak 3 év volt... :)
de a jószándék megvolt
Az 5. évet tapossuk, de még nem volt azóta szülinapom, szóval a 4. évben a születésnapomkor elmentünk vacsizni a kedvenc romantikus éttermünkbe és este egy digitális fényképezőt kaptam tőle, természetesen ciklámen színben :D
Ő Maga csomagolta be, tudjátok ilyen kis béna-férfias kézügyességgel, persze etől még inkább tetszett.
Mi "csak" most leszünk két éve együtt...
Szülinapra mit? Könyv, DVD, csoki.
De én sosem kértem semmit. Sőt, én beérném egy "Boldog szülinapot!" kívánsággal és egy puszival is. Kell a fenének ajándék... Nem az a fontos.
Vacsora, virág, és mindig valami nőcis holmi. Este meg....:))))
Konyhai eszközök tiltva vannak, kapcsolatunk elején tisztáztam, hogy az nem ajándék, hanem szükséglet...
pedig a V-gyalú jó:)
Még csak 4 szülinapomat ünnepeltük együtt,de erre most konkrétan a napján nem kaptam semmit,hanem rá 1 hónapra vettünk autót, ami ugyan közös,de örülök h van végre :)
vacsora +torta +"virág +parfüm.
sosem kérdezi meg mit szeretnék mindig ezt kapom.:(
Az én férjem nagyon szereti a konyhai praktikus dolgokat, úgyhogy én sokáig ilyesmiket kaptam: robotgép (sokfunkciós), majolika, Tupper edény, kávéfőző, zöldségpároló, tésztavágó, meg ilyenek. Van, amit nem is használok, mert csak ő tartja fontosnak, hogy legyen és használja is :) Ilyen a TV-shop-os Vszelő például.
A tálas mixert talán az ötödikre, de lehet, hogy a hatodikra kaptam..:)
aztán jött a kenyérsütő, szeletelő és társai.
én 9 éve leszek együtt párommal(amit 12nap múlva lesz)mit kaptam, egy vacsorát,és virág,egy nagy tortát mert dec.24-én van szülinapom :)és egy nagy ajándék kosarat ami szüli és karácsonyra kaptam egyben
kép a tortámról 1399. bejegyzésem (41oldalt található)
Engem nem kérdezett meg sosem. Éveken át aranyat kaptam tőle (gyűrű, gyűrű, karlánc, nyaklánc, fülbevaló, gyűrű, gyűrű).
Aztán egyszer megkérdezte, hogy miért nem örülök neki, és miért nem hordom. Mondtam neki, hogy nem szeretem aranyat. Azóta táska, pénztárca, öv. táska, óra:)
ha úgy együtt, hogy férj-feleség szitu, akkor kaptam egy szép borostyán gyűrűt, azóta is meg van, pedig annak már 29 éve :))
ha ismerettség kezdete után 5 évvel, akkor egy babát, igazis, rugdosós,kacagós, azóta már naaaagy babát :)))
További ajánlott fórumok:
- Ma van a szülinapod?
- Mikor van a szülinapod?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Felmondanád a bérelt lakást, ha már féléve a pároddal élnél együtt?
- Együtt töltöd a szentestét a pároddal? (ha még nem vagytok házasok)