Volt amikor az enyém sem emelkedett és nagyot csalódtam. Mint amikor a szomszéd fiú nem tudott nekem varázsolni pattanós békát, meg más játékokat. Kemény az élet.
Valami rémlik...gyerekkoromban mi is kipróbáltuk ezt,bár én eléggé szerettem szkeptikus lenni(:O) és elhatároztam,hogy akkor ha csinálja,csinálja egyedül.Szóval én arra figyeltem,hogy a karizmaim totál lazák legyenek,még egy pindurit se legyek benne az emelősdiben...Nem is történt semmi...Persze azt nem értettem,hogy a többieké miért emelődik fel...:)
Ezek csak bizonyos szögből nem látszanak , de ha valaki közelről nézi akkor észreveszi. A fiú, akinek a karján nem volt faléc, felé miért nem billent kicsit sem az asztal. A szőrtelenítés fájhatott, ki teker a szőrös karjára szigetelőszalagot?
Először rázogattuk a másik kezét, utána a kezüneket dörzsölve körbejártuk többször is akinek e kezét emelni akartuk. Ezután az egész kar felemelkedett, ha felé tartotta a karját.
Így felvételről ezt nehezebb meglátni, de aki ott van néhány m-re az valószínűleg észrevenné. Csak a direkt figyeléssel láttam meg, hogy esetleg azt csinálja.