Paradicsomos, zöldborsós csirkeragu recept


Hozzávalók:
40 dkg csirkemell
60 dkg mirelit borsó
1 kisebb hagyma
1 nagy paradicsom
friss zöldpetrezselyem
olívaolaj
só, bors
Elkészítése:
A Paradicsomos, zöldborsós csirkeragu elkészítési módja:
A hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, majd olívaolajon megdinszteljük és hozzáadjuk a felvagdosott húst is. Fűszerezzük, majd a paradicsomot meghámozzuk és pépesítjük, felöntjük vele. Mikor félig kész belekeverjük a borsót és a felvagdosott zöldpetrezselymet. Ha szükséges felöntjük egy kevés vízzel és puhára főzzük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ca43169457, 2015. jan. 10. 10:24
A paradicsomos, zöldborsós csirkeragu elkészítési módja és hozzávalói.