Pár nappal ezellőtt tudtam meg, hogy babát várok spirál mellett. Szerintetek van rá esély, hogy megtartsam? (tudásbázis)
Óh, még szerencse, hogy te egy zseni vagy! Így legalább kettőnk helyett is van elég eszed... Mindezt bizonyítja a legtöbb "épületes" hozzászólásod.
Egyébként közben rájöttem, hogy miért írhattad, viszont ez nem jogosít fel arra, hogy egy biztatást remélő kismamát félinformációk alapján lekezelj.
Nem szeretnék veszekedni, a továbbiakban nem is vagyok hajlandó, de ez még utoljára kikívánkozott.
A szennyes kiteregetése csak egy szófordulat.
Ezen a szinten én nem vitázok. Szia!
Ez nem szennyes, hanem terhesség. Bár egyeseknek annyit ér egy gyerek élete.
Ilyen hozzászólásokat köszönöm, nem kérek.
Megvan nélküled is a bajom hidd el!
Van rá keret, mert csinálok rá. Inkább, minthogy gyilkos legyek!
Egyébként pedig te hogy jössz ahhoz, hogy az életembe vájkálj?
Ki vagy te itt az isten? Mert nagyon úgy írogatsz.
Attól, mert te képes lennél esetleg havonta kaparásra menni, én nem.
Ki mondta, hogy a pénz dönt??! Attól, hogy valaki nem szeretné hormonnal tömni magát, és mondjuk a legjobbnak gondolt spirált választja, nem jelenti azt, hogy kicsinyességből teszi! Másrészről lehet, hogy nem szeretett volna még gyereket, viszont most, hogy így alakult, mégsem szívesen válna meg tőle. És a kérdés amúgy sem a pénzről szólt.
Most felháborodtam a topicindító nevében!
Két hónapja még a pénz döntött a fogamzásgátlás módzseréről, most meg már van keret egy harmadik gyerekre?
Nem értem az embereket.
nekem aztán mindegy....
én csak leírtam a szobatársam esetét... ahol nem az occso,hanem a Mirena spirál mellett lett a baki.... (ami hormontartalmú)
ami tuti a 8. héttől már veszélyes a babára....
És kívánom,h döntsön a szíve szerint!!!!
Mivel a spirál folyamatosan hormont bocsájt (ha csak nem járt le az ideje),akkok lehetnek gondok .
Nemrég voltam kórházban,ahol hasonlóan járt a szobatársam.. Sopronban nem ajánlották neki ,hogy megtartsa.... (bár ott több tényező is közrejátszott)
nem tudom mit tennék... beteg babát tuti nem tartanám meg...
ismerősöm kislánya (negyedik gyerkőc) így lett, azóta szép, okos, kis hölgy lett belőle:)
dokival kell beszélni, és persze, te mit szeretnél...
További ajánlott fórumok:
- Két magánhangzó egymás mellett ABC-ben
- 3 mássalhangzó egymás mellett
- Miért csajozik valaki folyamatosan a párja mellett?
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Nem kívánt terhesség! Mi legyen megtartsam?
- Van olyan munkahely, ami mellett nappali tagozatosként lehet dolgozni? (nem gyakorlat, nem diákmunka)