Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Pár évvel ezelőtt hallottam először a rebarbaráról.... fórum

Pár évvel ezelőtt hallottam először a rebarbaráról.... (beszélgetés)


Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

9. elbb (válaszként erre: 8. - Shukran)
máj. 10. 10:17
Nem kell keverni semmivel? Tehát csak simán a rebarbara? Leírod a receptet nekem? A mi kertünkben egyszercsak lett egy bokor rebarbara, eddig befőttnek tettem el, de annyira nem jött úgy be. Hátha pitében finomabb :)
máj. 9. 21:14

A sütireceptjeim között nekem is megvan a rebarbarás pite.

Barátnőm sütött többször is, a kertjükben termett a rebarbara.

Még a strandra is hozott nekünk, a receptet is tőle kaptam.

Finom volt. Én még nem próbálkoztam vele.

máj. 9. 21:06
én azzal egészíteném ki Alnisa receptjét, hogy amint elkezd forrni, az első levet öntsd le róla, úgy nem lesz annyira vad savanyú, és kevesebb cukor kell bele
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Alnisa)
máj. 9. 16:45
Köszönöm:)
máj. 9. 14:32
száll-szál
máj. 9. 14:32
Pár száll rebarbarát megpucolsz, feldarabolod, kevés vízzel felteszed főzni. A vízbe só és rengeteg cukor kell, ill. kevés bors. Ha kellően szétfőtt, akkor tejfölös habarással sűrítjük. Egy finom édes-savanykás a tejföltől lány ízű mártás lesz. Én tejszínnel/főzőkrémmel is eltudom képzelni, hogy működik.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Alnisa)
máj. 9. 14:15
Ha nem nagy fáradtság leírhatnád a mártás receptjét. A receptek közé is. Szívesen kipróbálnám.:)
máj. 9. 12:36

Mi rántott hús és rizs mellé esszük mártásként. Egyszerű és nagyon finom.

Sütiben még sosem ettem.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook