Pár évvel ezelőtt hallottam először a rebarbaráról.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
9. elbb (válaszként erre: 8. - Shukran)
máj. 10. 10:17
Nem kell keverni semmivel? Tehát csak simán a rebarbara? Leírod a receptet nekem? A mi kertünkben egyszercsak lett egy bokor rebarbara, eddig befőttnek tettem el, de annyira nem jött úgy be. Hátha pitében finomabb :)
8. Shukran
máj. 9. 21:14
A sütireceptjeim között nekem is megvan a rebarbarás pite.
Barátnőm sütött többször is, a kertjükben termett a rebarbara.
Még a strandra is hozott nekünk, a receptet is tőle kaptam.
Finom volt. Én még nem próbálkoztam vele.
7. jozsi.38
máj. 9. 21:06
én azzal egészíteném ki Alnisa receptjét, hogy amint elkezd forrni, az első levet öntsd le róla, úgy nem lesz annyira vad savanyú, és kevesebb cukor kell bele
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Alnisa)
máj. 9. 16:45
Köszönöm:)
5. Alnisa
máj. 9. 14:32
száll-szál
4. Alnisa
máj. 9. 14:32
Pár száll rebarbarát megpucolsz, feldarabolod, kevés vízzel felteszed főzni. A vízbe só és rengeteg cukor kell, ill. kevés bors. Ha kellően szétfőtt, akkor tejfölös habarással sűrítjük. Egy finom édes-savanykás a tejföltől lány ízű mártás lesz. Én tejszínnel/főzőkrémmel is eltudom képzelni, hogy működik.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Alnisa)
máj. 9. 14:15
Ha nem nagy fáradtság leírhatnád a mártás receptjét. A receptek közé is. Szívesen kipróbálnám.:)
2. Alnisa
máj. 9. 12:36
Mi rántott hús és rizs mellé esszük mártásként. Egyszerű és nagyon finom.
Sütiben még sosem ettem.
máj. 9. 12:36
További ajánlott fórumok:
- Olvastam, hallottam - megosztom
- Azt hallottam, hogy a baba a volt férj nevére lesz anyakönyvezve, ez igaz?
- Az orvosok véleményét már hallottam, és a tiétek?
- Ma hallottam először erről az árfigyelő rendszerről. Csak...
- Életemben először ettem rebarbarát és utoljára. Nagyon rossz volt.
- Jó pár évvel ezelőtt készítettem először kovászos uborkát,...