Papucs dilemma. Lábujjas papucs! (beszélgetés)
Nos :-)
Egy teljes napig sikerült hordanom, már-már kényelmes is volt. Levágtam róla azt a műanyag izét ami úgy tűnik tényleg csak azért volt rajta, hogy mondjuk a papucs ne nyomódjon össze a dobozban, mert az anyaga ugyan olyan bőr mint a papucs többi része.
Viszont most a pántja dörzsölte szét a lábam, remek :-D - egy átok ez a papucs, akármilyen szép de átok :-)
nekem sincs egyiken sem, de nem töri a lábam
értem... nekem eddig mindig vászon vagy bőr volt az a rész... akkor nyilván ezért nem volt soha egyik papucsomon sem ilyen vacak.
Nem az a célja. Ha kemény anyagból van készítve a papucson az a rész, ami a lábaujjadhoz bemegy, véresre töri a lábat. Elvileg az ellen van a műanyag.
Elvileg azért találták ki a műanygot, hogy maga a papucs anyaga ne szedje szét a lábad. De sajnos azt kell, hogy írjam, ezek szerint valami gagyit vettél (én is jártam így, hogy egy nagyon szép papucsom 5 helyen törte véresre a lábam, végül kidobtam).
Nekem is vannak ilyen papucsaim, egyiken sincs műanyag, de drágák és jó minőségűek.
óóó, szegény papus... szóval papucs, na! gondolom értettétek :D
egyébként azt is el tudom képzelni, hogy annak a műanyagnak pusztán az a célja, hogy tárolás-szállítás, eladás közben ne nyomódjon össze, ne essen össze a papus, lényegében nézzen már ki valahogy, amíg nem sikerül eladni... papírral mégsem lehet kitömni, mint egy cipőt :o :D
Nekem pont a minap törte a lábujjamat az a kis műanyag vacak,amiről beszélsz :) Ott bizony,a lábujjaim közötti részen....én nem vettem le,mert gondoltam,csak valamiért kell az rá :) A lábujjamon nem lett seb ,meg semmi,de legközelebb ugyanúgy irritálta...mert éles a széle,úgy érzem. Szóval jogos a kérdés :D :D Én is lesem a jobbnál jobb ötleteket :) Levágjam-ne vágjam? :)
De nem hiszem, hogy szükség van rá, hogy itt bárkit lehülyézz!
Kényelmesek szoktak lenni, ezért értetlenkedem most...
Remélem majd kényelmes is lesz :-P
a szépségért meg kell szenvedni, mondják erre a hülyébbek:DDD szerintem fő a kényelem:D
nem kell, de nyilván le lehet ;)
ha törne, akkor meg amúgy simán levágnám róla...
Nekem sosem volt rajta műanyag,de nem is volt gondom.legfeljebb egy pici az első napokban,olyankor pihentettem.Később már nem volt baj.
Egyszer a Deichmannál ajánlottak valamilyen védőt,csodálkoztam is,mert még sosem láttam semmijet.Nem vettem,nem is kellett.
Tisztába vagyok vele,hogy leveszem és pár napig nem!
Ismétlem! Továbbra is arra lettem volna kíváncsi azt le kell-e szedni vagy sem.
az én dei...annos papucsaimon egyen sem volt :o igaz, a lábujjközti rész is bőrből van, nem is értem, minek kellhet rá :)
Még jó, hogy hoztam váltó papucsot. Idegesít mert eddig egyik sem törte fel ennyire. És olyan széééép :-) szeretném a lábamon látni na :-)
úgyis feltöri, nem a papuccsal van a gond, hanem a lábbal, tessék pihentetni pár napot had múljon el a gyulladás és utána már nem fogja törni, mit nem lehet ezen felfogni...
Szerintem pont azért van rajtuk, hogy kényelmesebb legyen, de ezek válogatós a lábad:D
Először nekem is mindig feltöri, másodszorra már jobb lesz. Kitartás :)
Dei..ann, CÉCÉCÉ, Hűűűűmanic stb... mindegyikbe ilyenek vannak csak, mindegyik van ilyen védő akármi...
nyilván nem ilyen szempontokat nézve választok papucsot, amúgy szinte mindegyiken van.
Igazából arra lettem volna kívncsi kell-e rajta az az ízé vagy sem? konkrétan mi a szerepe, neten azt találtam, hogy ne vágja el közte az anyag, így meg ez vágja, nem mindegy? :-)
Még sose jutott eszembe, hogy leszedjem róluk...De próbáld ki, hogy leszeded, úgy is feltöri-e :)
a lábujj közötti bőr elég vékony érzékeny, kicsit hagyd pihenni, pár nap után újra tudod majd hordani
Mármint ha olyan kis kiálló, éles műanyagdarabra gondolsz, akkor azt le kell reszelni, vagy le kell vágni, és akkor sokkal jobb lesz. Az csak műanyaggyártási hiba rajta.
További ajánlott fórumok: