Papírlap vékonyságú tésztát (élesztős) kakaóstekercshez hogyan készítsek? (tudásbázis)
A bundell tészta is vastag. Ez sem az.
Bár állati fincsi lehet. :d
Kakaós csokis krém:
Krém: saját kitaláció:D
20 dkg tejcsoki
10 dkg Rama
7 dkg kakaópor (nem cukrozott)
23 dkg porcukor
2,5 dl tejszín
(ha kell még bele, 1 dl tej)
Nagyon finom, sokkal jobb mint a sima cukor kakaóporral és vajjal.
addig meddig agyaltam míg eszembe jutott a neve rendesen.))
dolce nero kifli.
Ehhez a csigához tényleg a croissant lesz a megfejtés. Nem két perc elkészíteni, de gondolom, ha ilyen elszánt vagy, ez nem gond :o)
Amikor félbe hajtod a tésztát, meg kell szórnod kakaóval.
hú Te..ez minálunk néró csiga néven van..úristen,hogy én ezt mennyire imádom..olyan kis különleges íze van..
de nem tudom,hogy hogyan csinálják.((
ennek valami más tésztája van..sok bele az 5dkg élesztő.
hogy csináltad a kakaós krémet bele?
Még mindig azt a kakaóscsigát szeretném elkészíteni, ami a naplómban a képek között van.
Papírlap nagyságú marad sütés után.
Már megpróbáltam elkészíteni, de sima hagyományos élesztős kakaóskalács/kakaóscsiga vastagságú lett a tésztája.
1 kg liszthez ha kevesebb élesztőt teszek, akkor jobb lehet? 1 kockával tettem bele.
Amúgy a krém nagyon finom lett, és a csigusz is, és hamar el is fogyott, csak nem lett papírlap vastagságú az élesztős tésztám.
További ajánlott fórumok:
- Milyen sütit készítsek most?
- Hogyan készítsek a saját lábamról láblenyomatot?
- Milyen babatermékeket készítsek, amit a kismamák/anyukák megvásárolnának interneten keresztül?
- Hogyan készítsek hurkát házilag?
- Vasárnap böjtölő ebédvendégem lesz. Mit készítsek neki, hogy meg tudja enni?
- Nemsokára szendvicset kell készitsek, szeretném ha megosztanátok velem, hogy ti milyen szendvicseket készitetek?