Panellakásban a műanyag szobaajtókat hogy lehet szebbé tenni? Festeni lehet? Vagy csak a csere marad? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszokat :)
Engem leginkább az zavar hogy fehér színűek az ajtók... felszeretném dobni valahogy! Az öntapadós fólián én is gondolkodtam csak én azt nem tudnám szépen felrakni szerintem!
Miért ronda az ajtód? A ablakokkal voltam úgy,hiába sikáltam mégis koszos volt.Hideg zsíroldóval sikerűlt lesúrolnom.
Próbáld ki egy darabon, a lényeg, hogy ne hagy rajta azzonnal mosd le
Szia Copffi!
Én arra lennék kiváncsi, hogy milyen idősek ezek az ajtók, hogy festésre szorulnak? El sem tudom képzelni, a müanyag hogy tud tönkre menni. Azért is érdekelne mert családunk igencsak ketté van szakadva hogy ha csere... akkor müanyag vagy fa nyílászárókat válasszunk.
Természetesen el kell menni szakembert megkérdezni, hogy mivel lehetne szebbé tenné egy műanyag ajtót... Szerintem! :)
Meg lehet mindent oldani! :D
van olyan festék.
nekem régen apukám festette le a műanyag konyhaszekrényt, és teljesen szép és jó lett, olyan volt festés után, mintha fából lenne a konyhabútor és úgy lenne lefestve fehérre.
szerintem valami olajfesték lehetett az, de tuti hogy a festékboltban v barkácsboltban segítenek!
Attól függ milyen az a műanyag ajtó? Harmónika, vagy sima ajtó, amelyik műanyagból van?
Szerintem jobban jártok cserével, vagy maximum festeni tudjátok, de véleményem szerint nem olyan szép...