Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Már bánom, hogy nem 10 évvel ezelőtt vettem panellakást! fórum

Már bánom, hogy nem 10 évvel ezelőtt vettem panellakást! (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. Myra (válaszként erre: 12. - Birebora)
ma 19:51
Ez jó ötlet.
14. timycat (válaszként erre: 3. - Globus)
ma 19:38
Itt helyben 5 éve vettem, igaz ráköltöttem a vételár harmadát, de mára háromszoros áron tudnám eladni.
13. michelle.r (válaszként erre: 5. - Biciklis_)
ma 16:51
Mert a többihez képest sokkal olcsóbb volt, ami ma már nem igaz. A "felprogramozott" panelek, az egyedi mérések miatt gazdaságosak, szuper jól kiadhatóak és magas az értéknövekedés.
12. birebora (válaszként erre: 10. - Globus)
ma 16:49
Ismerem mindkettő jó és rossz oldalát. Nyáron vidéken a nyaralóban, a kertben vagyunk és alig várjuk, hogy ott legyünk a zöldben, a levegőn. Télen pedig alig várjuk, hogy a kényelmes, meleg városi lakásban legyünk. Igy igyekszünk mindkettő jó oldalát kihasználni.
11. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:35

10 éve egy panel még megfizethető volt. Ma már arra is tetemes hitelt kell felvenni.

Magam is bánom, hogy akkor nem fektettem be egy kis panelbe, amit kiadhattam volna.

10. globus (válaszként erre: 7. - Birebora)
ma 16:05

Ez biztos, kényelem szempontjából olyan, mint egy hotel. Idősebb, betegesebb embereknek célszerűbb: nincs fűtéssel, meleg vízzel bajlódás, közel minden szolgáltató, üzlet, orvos, ha igény van rá. Bármi történik a házzal, közös képviselő intézkedik, javítják. Fizetni kell közös költséget, de nem olyan volumenű kiadás, mint egyedül újítgatni családi házat.

Imádtam a kertet is, de miénk vidéken volt, és oda kijárni...:/

9. birebora (válaszként erre: 8. - Levarosbukta)
ma 15:38
Igen. Sokan mondják ezt.
8. levarosbukta (válaszként erre: 7. - Birebora)
ma 15:36
Mi abban lakunk, és laktam családiban is de hogy nem cserélném vissza az biztos.
ma 15:25

Nekem is lett volna lehetőségem de nem vettem, az tégla volt. Már bánom.

A panelnál nincs kényelmesebb az biztos.

6. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:10
Én meg azt fogom bánni ha nem tudom majd csinálni a kertet.
5. Biciklis_ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:00
Az okot elmondanád?
ma 14:40
Ez bármilyen lakásra is elmondható.
3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:17
Több mint duplájába kerül ugyanaz a lakás, mint 6-7 éve... a 10 évesnek meg háromszorosába.
ma 14:10
Sokan vagyunk ezzel így.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook