Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Padlizsános-fokhagymás szendvics recept

Padlizsános-fokhagymás szendvics recept

A Padlizsános-fokhagymás szendvics hozzávalói:
1 kisebb padlizsán,
1 evőkanál mustár,
1 gerezd fokhagyma, lereszelve,
4 levéls zöld saláta,
Rama Harmonia,
4 kisebb szelet barnakenyér.


A Padlizsános-fokhagymás szendvics elkészítési módja:
Egy teflon serpenyőt közepesen felforrósítunk, ezalatt a padlizsánt 1 centis szelekre vágjuk, majd a zöldség szeleteket olaj nélkül - le-le nyomkodva - megpirítjuk a serpenyőben. A megpirult szeleteket kiszedjük és egymás mellé helyezzük egy tányéron, majd vékonyan megkenjük mustárral, és egyenletesen elosztjuk rajtuk a fokhagymapépet is. A kenyéreket megkenjük a margarinnal, aztán két szeletre ráhelyezzük a mustáros-fokhagymás padlizsán korongokat, salátalevelekkel megkoronázzuk őket, végül a szendvicset lezárjuk az üresen maradt kenyér szeletekkel, majd mind a két szendvicset csomagolás után másnap reggelig hűtőbe tesszük.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A padlizsános-fokhagymás szendvics elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook