Óvonő vagyok és váltanék... (beszélgetés)
Én azt hittem ott azért többet keresnek az óvónők!
Igazad van, a pénz miatt, többet várnak el!!
Amúgy megérné nyitni egy magánovit!!! Ha csak belegondolok....egy gyerek 75000, ha van 12-15 gyerek és azt még beszorzom 12vel egy évre...... Még ha levonom a 3 4 óvónőt a rezsit a kaját akkor is megéri!!
hát sajnos a szülök egy magánoviban nem hogy kedvesebbek, hanem még háklisabbak! Azzal az elvvel élnek, hogy ők fizetnek egy vagyont akkor te finoman szólva is nyald ki a feneküket.
Jelentkeztem már több magánoviba is, de mindenhol azt mondták, ugyan annyit fizetnek, mint az állami oviban...
Na ez elég vicces! Az óvoda vezetése beszed havi 50-100 ezret és te nem kapsz egy forinttal több pénzt se, mint az állami helyen...
Szerintem esküvő mindig van :) De szerintem már sok esküvő szervezői cég van :S
Lakberendezés? :)
De mért nem mész el magán óvodába dolgozni? Ott sokkal családiasabb a légkör, kedvesebbek a szülők...! ?
Váltanék , de gőzöm sincs mit kezdjek magammal :(
Mindenképp gyerekekkel szeretnék dolgozni.
Eltudok képzelni gyermekeknek szóló program és rendezvényszervezést. Ha valaki tud ilyesmi lehetőséget, légyszi írja meg nekem.
Sajnos nagyon elvagyok szomorodva :(
Szeretem a munkám, szeretem a piciket, és mindig is ezt szerettem volna csinálni.
De rosszul keresek, sőt most évvégén még kevesebb a fizum, de nem is ez a legnagyobb baj, hanem, hogy a szülök is sokszor idióták.
Rám öntik minden bajukat, haragjukat...
Miért kell mindent lenyelnem, eltűrnöm?
Ma egy gyerek lemaradt a csoport fényképezésről, mert a nagymama késve hozta, pedig kerek-perec ki volt írva mikor kezdünk. Ezért is én vagyok a hibás, velem ágál. Nem tudom mit képzelnek a mai szülök?
További ajánlott fórumok:
- Szívesen váltanék, de hogyan?
- Tanító vagy óvónő legyek? Kétségbe vagyok esve a döntés miatt.
- Kontaktlencsére váltanék. Mire figyeljek?
- Utálom a munkahelyem. Váltanék, de mire?
- Hogyan lehet kártyafüggetleníteni a mobiltelefont?Szolgáltatót váltanék, de a telefonom nem akarom lecserélni.
- Extra világos hamvas szőkéből (11.11) sötétszőkére (8.) váltanék, milyen lesz az eredmény??