Otthoni ruhásszekrényből mibe lehetne beöltözni Farsangra? (beszélgetős fórum)
Egy hosszú ruha, (akár estélyi), hátulra a derekadhoz egy nagy masni, fejedre egy gombolyag fekete fonal kontynak, bele 2 kötőtű, szemedet hosszúkásra kihúzni, és te leszel egy japán nő.
Egy régi ódivatú öltöny, (talán apukádé), egy kis bajusz vagy szakáll, kezedbe kampósbot és sántikálva te lehetsz a nagypapa.
szobainas...vállfa a válladra...
Köszönöm szépen az ötlteteket!!!
Most már lesz miből válogatnom,de azért még írhattok :)
most unokám katica jelmeze pedig a naplómban van...nem csinált..nem én csináltam igy helyesebb
nekem a farsangról a csörgőora jelmez a legemlékezetesebb mit én csináltam a gyerekre és a kezében csengett az ora drót váz volt keménypapirral és ezüst alufoliával csomagolva
terhesnő (kispárnával), nyugdíjas, úszómester, házmester, elől kenyér-hátul kenyér és máris szendvics lettél...
én tavaly Katona Klári voltam: teleraktam a hajamat gyöngyökkel ;-) és néha elénekeltem a "kicsi ólomkatonáááám..."-at
négerbaba biztos van rossz harisnya és egy kis kakaókrém..
varázsló...
Vazul néni az Irigy Hónaljmirigyből.
Kamionos... a párod meg utcalány :)
igaz ez nem a ruhásszekrénybe van hanem a wc-be, de a wc- papír nem is drága és ha betekeri magát az ember kész a múmia :d
piros ruhácska egy kis kosár cofba kötött haj és kész piroska :D
Bohóc!! Az én kisfiam ezzel nyert. Csak itthoni holmi volt rajta és két fedő a kezében cintányér gyanánt.
bocsi:az utcalány egybe van írva :)
Neccharisnya, miniszoknya, top, erős smink = utca lány
Minden fekete, arcod kifestve, harisnyából farok zoknikkal kitömve. Kész a macska.
Ugyanez fehérből, kis farokkal, csak fület kell készíteni. Kész a nyuszi.
De azt is lehet hogy befáslizod a fejed bekötöd néhány helyen a kezed pár ragtapasz sok kis post-it meg papírcédulát ragasztasz magadra és te lehetsz a munka rokkantja :D
Ha van szőrös kabátod akkor vedd fel azt és egy nagy kenyeret rögzíts a fejedre és te lehetsz a bundás kenyér :D
Nálunk egy kislány azzal nyert, hogy félig fiú félig lány volt. Ahhoz mondjuk kell egy kicsit ügyeskedni. Az arca, haja, ruhája-minden meg volt felezve.
Szerzel nyakkendőt, egy öltönyt, lila foltok az arcodon, kis vérző sebek (cipőtalp lenyomat a hátsón)= megunt politikus
Sima fekete ruha, jól kitömve=fekete lyuk.
Madárijesztő? Minden nagyobb darabot felveszel, kis raffia kilóg itt-ott. Egy ütött kopott kalap, és persze egy fadarab. Ha esetleg van egy plüss madarad, azt a válladra rakhatnád.
Fejedre kartonpapírból vágsz egy csillagot,felrögzíted,egy jóónagy csavart magad után kötsz,húzod,és te vagy a csillagcsavarhúzó :)
pizsama + piros pöttyök az arcra és te leszel a bárányhimlős beteg
Olyan szomi vagyok,mert megyünk farsangi bálba és most nincs rá pénzem,hogy vegyek magamnak ruhát vagyis jelmezt.
Nincs valami ötletetek,hogy minek lehetne beöltözni?
Segítségeteket köszönöm!!!!
További ajánlott fórumok: