Otthoni romantikázáshoz várok ötleteket:) (beszélgetés)
Egyetlen ötletem eddig egy romantikus film pl a közös fürdés előtt, de ezt sem lehet mindig.
Könnyebb lesz, ha a kisfiunk nagyobb lesz, ki lehet mozdulni kicsit, addig meg agyalok tovább:)
A következő kérdésemre inkább csak az tud válaszolni, akinek már van gyermeke. Mi a helyzet a ráhangolódással? Nektek könnyen megy a "váltás"?
Sokszor elképzelem napközben, mi lesz este, aztán mire oda jutok (pláne egy nyűgös nap után), már olyan fáradt vagyok hogy húúú... Mindegy sz. étvágyam elszáll:(((
Hű de jó:D
Köszi:)
Köszönöm mindenkinek!
Hasonló dolgok jártak a fejemben, de kaptam új tippet is:)
Ha valaki még tud ezeken kívül, kíváncsian várom, akár szokatlant is:)
nálunk nincs gyerek, fiatalok is vagyunk hozzá (én 18, párom 23), de megértelek! :)
sztem a rózsaszirom mindig jó(főleg, ha nem gondolsz rá, h milesz, ha majd takarítod), fini bor, gyertyafény, fini vacsi, szexi fehérnemű, habos fürdő, masszázs, és Ti Ketten!
Sok szerencsét!
Szia!
Szerintem,ha nem vagy elég fáradt akkor főzz valami finom vacsit, vagy csak borozzatok!
Ha van medencétek vagy a kádatok nagy akkor egy kis fürdőzés, gyertyák, finom olajos masszázs!
Én is ugyanígy voltam, mikor megszületett a második kislányunk, és már 6 hónapos volt.
Vettem neki egy szeretlek feliratú törölközőt, leterítettem az ágyra. Vettem egy nagy öblös üvegtálat, bele úszó mécseseket, amiket vízre téve meggyújtottam. Vertem fel tejszínhabot, mellé vettem epret. Mikor megfürdött ezt mind megcsináltam addig, és mikor bejött a szobánkban, ott talált meztelen a törölközőn. :) Mondtam neki, hogy törölközzön meg velem!
Sziasztok!
1 éves kisfiunk mellett szeretnénk a szürke hétköznapokat színesíteni, kimozdulni még nem tudunk mellőle és rábízni sincs kire, szóval itthon szeretnénk kicsit romantikázni amikor ő már alszik, de csak 1-2 ötletem van eddig. Légyszi írjátok le ti hogyan oldanátok/oldottátok meg!
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- Kertemet szeretném csinosítani. Egyszerű ötleteket várok pl.szalonnasütőhely, grillező, medence a gyerekeknek, virágágyások, stb.
- Hogyan lehet házilag megnézni, hogy a hálószobában hol megy a vízér? Csak pozitív ötleteket várok!
- 30. szülinapra ajándékötleteket várok !☺