Otthon szoktad mondani, hogy mit kérsz szülinapodra, , és mit szoktál kaptál helyette? (beszélgetés)
Az ötlet jó, de igyekeznie kell, mert elég rosszul állok mostanában az idővel....
Egyre rosszabbul.:((
Én úgy vagyok vele, hogy figyelek annyira a másikra, hogy ismerjem és tudjam, mit szeretne, mire van szüksége és mi az izlése. Általában el is találom.
Viszont ezt visszafelé már nem tapasztalom.
Szia Kis Virág!
Még a végén kiderül, rokon lelkek vagyunk!? Milyen hónapban születtél?
Nekem már több száz tollam van, köztük sok kapott is! Az elsőt csórtam a páromtól még 1989-ben. az egy ronda zöld pax volt. Azóta már egész szín skálám van belőle, mert színre kezdtem el gyűjteni.
Azóta külön kuncsorgom össze a bármilyen feliratosakat, és a különlegeseket is. Van olcsó és vannak nagyon drágák is. Egyszer valakinek mutattam őket, és azt mondta, több toll van itt mint a boltban! Anno gondoltam, jó lesz a LEG-be, de ma már nem tudom van e ilyen? Ezenkívül gyűjtöttem sokáig a telefon kártyákat, amit albumban odaadtam egy éve anyukámnak. Meg az öngyújtókat is, de ezeket már meguntam.. A tollak kincsek, maradtak!
Szia Donyta!
Jó, hogy benéztél ide is.Amit agyereketől kap az ember az duplán öröm, főleg, ha eltalálják a dolgot.
Hű de, örülök, hogy nem vagyok egyedül toll mániás, én is begyűjtöm őket, és azzal engem is lelehet venni a a lábamról, mert az gyengém. Minnél különlegesebb, most pl : rózsaszínű tollak a menők , már 4 van , de sajnos azok nem tölthetők. találkozunk az " éjszakai bagoly klubba várlak szia
Szia!
Nekem nagy néha főleg a gyerekeimtől kapom meg azt amit említek. Tudom, ki milyen anyagiakkal bír és nem kívánok sosem nagy dolgokat. Különben sem az ár a fontos, hanem, hogy ők is én is örüljek neki. Aztán szoktak meglepik is lenni, oda-vissza amikor sírás a vége! Nem méregből, meghatottságból..
(Hozzátenném azért, hogy nagy toll gyűjtő vagyok, és nekem az sokat tud jelenteni. Így nem is nagyon kell mondanom mit szeretnék, mert annak mindig tudok örülni!)
Általában nem szoktam kapni semmit, de már nem érdekel.
Én azért készülgetek meglepivel.:)))
Mindenkinek.
Én kértem,aztán az adott napon lestem,csaillogó szemmel,na meg még vagy 1 hétig,aztán a lányom felköszöntött századszor is egy csokor virággal,és a drágámnak akkor esett le,amikor a saját anyukája megerősítette,hogy a kiscsaj nem ok nélkül köszöntget!Hihihi...
Látni kellett volna az arcát,na meg az enyémet is,amikor tudatosult bennem,hogy nem hogy ajándék,de még köszöntő is csak egy hetes késéssel.
... én is ezt vallom és így is vagyok vele... ha valamire szükségünk van, azt megvesszük magunknak. Sőt mondták a gyerekek, hogy a mamának tönkrement a kenyérpirítója... következő héten küldtem neki egyet. Eszembe se jutott, hogy majd a szülinapjára. A szülinapján elvisszük az Udvaros-Kulka / Básti-Cserhalmi eladásra. Kérdezés nélkül is tudtam, hogy örülni fog neki. :o))
Náluk soha nem volt divat ez a "mit kérsz szülinapodra?"... vagy bármilyen alkalomra. Biztos, hogy megvan az előnye, mert amikor már pl. tinik a gyerekek, elég nehéz vásárolni, de a család olyankor se a gyerekeket kérdezi, hanem engem.... én vagyok velük egész évben, megette fene, ha nem ismerem a vágyaikat. :o) A párom se kérdez meg engem soha... és jó is így, mert általában túlszárnyalja legmerészebb vágyaimat is. :o)
További ajánlott fórumok:
- Ma van a szülinapod?
- Le lehet a mondani a tgyas, gyed, gyes-ről, hogy helyette továbbra is az ápolási segélyt kapjam?
- Otthon van valaki annyira a dance műfajban, hogy egy klip leírása után meg tudja mondani legalább az előadót vagy a szám címét?
- Meg tudná mondani valaki, hogy 2 lapzselatint mennyi porzselatin helyettesít?
- Lehet-e helyettesíteni a szabadtéri futást otthon helybenfutással (esős idő miatt)? Ugyanolyan hatása van? Erősödik így is mindenem?
- Haspadot mivel helyettesíthetném otthon?